savršeno

Retko ih viđamo u javnosti: Saša Kovačević i Zorana Tasovac modno usklađeni ukrali sve poglede

0

Saša Kovačević i Zorana Tasovac su u vezi od 2017. godine.

Saša Kovačević i Zorana Tasovac
Saša Kovačević i Zorana Tasovacfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Saša Kovačević i njegova devojka, bivša misica Zorana Tasovac se veoma retko pojavljuju u javnosti i svoju vezu čuvaju samo za sebe.


Međutim, oni su se danas pojavili na proslavi prvog rođendan sina manekenke Dejane Živković u jednom prestoničkom restoranu i svojom pojavom oduševili sve prisutne.

 

Na ovaj događaj su došli modno usklađeni, a osmehe nisu krili.

 

Pevač je za ovu priliku obukao karirano plavo odelo koje se sastojalo od blago ustručenog sakoa koje je stilizovao džepnom maramicom, a donji deo kombinacije su činile pantaloen ravnog kroja sa ivicom.

Ova modna kombinacija je istakla pevačevu liniju, a nije tajna da Saša vodi računa o svom izgledu i da redovno trenira.

 

Pevač je odelo iskombinovao sa klasičnom belom košulju, a modernu notu je svemu dao time što je poneo plave plitke patike u istom tonu.

 

Od aksesoara je poneo još naočare za sunce i efektan sat i time upotpunio ovu elegantnu odevnu kombinaciju.

 

Zorana Tasovac je odlučila da svojim modnim izborom prati pevača, pa je za ovu priliku odabrala belo-plavu kombinaciju.

 

Bele pantalone 7/8 dužine su istakle njenu fenomenalnu liniju i izdužile figuru, a uz to je obukla belu top bluzu, preko koje je imala karirani crop sako u svetloplavoj nijansi koji je imao karakterističan rad. 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ovu nežnu modnu kombinaciju, Zorana je zaokružila salonkama koje su se bojom slagale uz sako, a uz sve je ponela i "čvrstu" torbicu u istoj nijansi-

 

Sve u svemu, pun pogodak!

 

Podsetimo, Saša i Zorana su u vezi od 2017. godine.

 

- Ona je zaista jedna predivna osoba, mnogo je tu faktora koje volim kod nje. Mislim da je prvenstveno jedna od najboljih osoba koje sam upoznao. Nju krasi stvarno mnogo lepih stvari- rekao je pevač jednom prilikom.

 

Njih dvoje planiraju intimno venčanje, ali kako kažu, s tim im se ne žuri.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Zorana i ja živimo kao da smo u braku. Venčanje će nam biti intimno, na egzotičnoj lokaciji daleko od Srbije. Papir mi nije bitan, ali planiram da se oženim svakako - priznao je nedavno Saša.

 

Zorana iza sebe ima brak sa beogradskim ugostiteljem i bivšim dečkom Svetlane Cece Ražnatović, Bogdanom Srejovićem sa kojim ima ćerku Iskru.

 

makonda-tracker