jeste li znali?

Od malena je imao podršku svojih roditelja, a ona je učinila najlepšu stvar za njega: Ovo je majka Saše Kovačevića

0

Počeo je da nastupa još sa 15 godina, kada mu je bila potrebna podrška roditelja koju je i imao, a njegova majka je učinila jedan lep gest kojim je dosta doprinela njegovom odrastanju i sazrevanju. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pavač Saša Kovačević često je kroz svoje razgovore i intervjue naglašavao kako mu je u karijeri dosta značila podrška roditelja i da im je zbog toga neizmerno zahvalan. 

 

 

On i brat Rade su odavno otvorili muzički studio, a njihov otac Dragan je od malane brinuo o njima i podržavao ih. Saša je vrlo mlad počeo da nastupa pa ga je otac često pratio na nastupe. 

 

Međutim, njegova mama Milena Kovačević koja je diplomirana ekonomistkinja, svojeveremeno je ostavila svoj posao i posvetila se sinovima, a sudeći po njihovim uspesima, ona ih je izvela na pravi put. 

 

 

- Kada sam imao pet godina, otac mi je u Nemačkoj kupio prvi sintisajzer i već posle nekoliko odsviranih melodija shvatio je da sam talentovan za muziku. Ubrzo roditelji su brata i mene upisali u muzičku školu. Kada sam odlučio da pevanje postane moj poziv, imao sam punu podršku tate i mame - ispričao je svojevremeno popularni pevač.

 

 

makonda-tracker