(foto)

Na nogama GLAM čizme, a u ruci — BIRKINKA: Mirka Vasiljević u skupocenom stajlingu koji bi mogla da nosi i u Holivudu

0

Modna kombinacija Mirke Vasiljević za Amidži šou: mala crna haljina i birkinka!

mirka vasiljević u skupocenom stajlingu
mirka vasiljević u skupocenom stajlingufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Lepa glumica Mirka Vasiljević uspešno gradi svoju karijeru već gotovo dve decenije, s obzirom na to da je krenula da glumi još od tinejdžerskih dana. Ona je, iako mlada žena, već stigla i da bude uspešna na svom poslu, ali i da bude mama četvoro dece, od kojih je najmlađa mezimica Anika, koja ima godinu i po dana. 

 

Mirka ne propušta dešavanja po Beogradu, a svaki put ima odličnu ideju za stajling i aksesoare, bilo da je u pitanju street style ili nešto glamuroznija varijanta.

 

Ona se sinoć pojavila na snimanju emisije Amidži šou, a njeno izdanje odmah je zainteresovano zaljubljenice modu, jer su detalji autfita bili sasvim neobični za ovo doba godine.

 

Mirka je odabrala svoju varijantu male crne haljine, blago dekoltirane i drapirane, koja se nabira u predelu struka, što je odlična varijanta jer tako prekriva i neke viškove u tom predelu, kojima je većina žena sklona (ali ne i lepa glumica). Uz ovakav stajling možda bi neko očekivao sandale s visokom potpeticom u junu, ali Mirka je odabrala čizme sa šljokicama, čime je "razbila" autfit, ali ga je svakako učinila dodatno elegantnim.

 

šljokičaste čizme mirke vasiljević
šljokičaste čizme mirke vasiljevićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Od aksesoara, tu je birkinka, torba koja je klasik i koju žene obožavaju, a među njima i Mirka, pa je poznato da je već nosila identičan model, samo u drugoj boji. Moćno i skupo!

 

Prelepa glumica birala je i holivudske talase, decentnu šminku, a s obzirom na to da je liniju i posle četvrtog porođaja dovela do savršenstva, njen celokupam izgled mogao bi biti pogodan i za crvene tepihe Holivuda.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker