daje rezultate

Uz ovu ishranu je Mirka Vasiljević smršala posle 4 porođaja: Iz doručka izbacila jednu namirnicu, a ovo je tajna večere

1

Lepa Mirka Vasiljević je već godinama u srećnom braku u kojem je dobila četvoro dece. 

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Mirka je u bračnoj zajednici sa bivšim fudbalerom Crvene Zvezde i sinom legendarnog Duleta Savića Vujadinom. Oni važe za jedan od domaćih parova sa najviše dece, pošto su do sada postali roditelji čak četvoro mališana. Imaju dve devojčice – Adrianu i Aniku i dva sina Mihajla i Andreja.

 

 

Mirka, koja je zakoračila u četvrtu deceniju, a već ima četvoro dece, porodila se sa Anikom pre nešto više godinu dana, tačnije lani u oktobru. Međutim, kad pogledate Milku, teško da biste pomislili da je to žena koja ima čak četiri porođaja iza sebe, a da je poslednji bio pre oko 12 meseci.

 

 

Njena izvajana figura vam to nikako ne bi rekla, pa je mnoge mlade mame zanimalo kako joj to sve uspeva. Svega par meseci posle trudnoće na Mirki se nisu mogli primiteti kilogrami koje je nabacila dok je bila u blaženom stanju.

 

 

 

- Prva trudnoća je bila sa 20 godina kada sam još bila devojčurak. Posle toga se već telo malo formiralo u oblik žene. Sećam se da sam u sve tri trudnoće dobila po 10 kilograma otkrila je glumica svojevremeno i dodala da je u svaku trudnoću zakoračila sa manje kilograma od prethodne, a ipak, posle porođaja, ostajalo je oko pet kilograma viška. Ipak, ja sam u jednom momentu imala tri bebe, svaka traži mamu samo za sebe. A već to samo po sebi je bilo dovoljno da počnem da gubim na težini– pričala je svojevremeno za „Story“ Milka.

 

 

 

Specijalan režim po kome se hranila neposredno nakon trudnoće je zadržala i danas, a sada nam je okrila i tajnu ishrane uz pomoć koje se uvek lako i brzo vraćala na staru kilažu.

 

Jaja
foto: Shutterstock / ANNVIPS

 

- Moj doručak nekada bude dobro kvalitetan – pa tu budu i jaja i neka šunka sa strane. Ali gledam da onda ne jedem hleb uz to. Ručak uglavnom bude meso sa nekim salatama ili riba, ja sam neko ko voli da proba svašta. Večera stvarno treba da bude apsolutno lagana – da kada pojedete večeru, maltene ne osetite da ste je pojeli. I najbolje bi bilo da večerate do sedam, osam sati uveče. Ili najbolje – idite da spavate pa ćete zavarati glad pa ujutru, kada se probudite, može jači doručak – otkrila je Mirka svoj tajni recept za magazin Žena.

 

 

Naravno, priznaje da je više puta bila u nedoumici oko nekih namirnica ili termina obroka, ali tu je savet potražila na pravoj strani. Naime, kako joj je suprug sportista on je uvek bio tu da pomogne oko takvih stvari.

 

 

- Ako ja nešto nisam sigurna vezano za ishranu ili vežbe, prvenstveno pitam svog trenera. A ako ne dobijem zadovoljavajući odgovor trenera, onda se obratim Vujadinu mada uglavnom Vujadin podrži reči trenera i onda shvatim da to tako mora – ispričala je lepa glumica.

 

 

makonda-tracker