cena "sitnica"

Glamurozno izdanje lepe glumice: Minđuše Mirke Vasiljević koštaju 11.000 evra, ali izgledaju kao milion dolara

1

Mirka Vasiljević i pored svih porodičnih obaveza uvek stiže da diktira modne trendove na domaćoj sceni.  

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Iako srećna mama četvoro mališana, Mirka je i posle četiri porođaja uspela da održi izvajanu liniju, što je malo kojoj mami pošlo za rukom. Mirka iz skladnog braka sa Vujadinom, sinom legendarnog fudbalera Crvene zvezde Duleta Savića, ima ćerke Adrianu i Aniku i dva sina Mihajla i Andreja.

 

 

Zanosna glumica nam je nedavno otkrila i koja je tajna njene savšene linije i koju specijalni režim ishrane je koristola kako bi se posle porođaja brzo i lako vratila na staru kilažu.

 

Mirka Vasiljević, Vujadin Savić
foto: Damir Dervišagić

 

A sada je po ko zna koji put dokazala da je dama od stila, pošto se na snimanju jedne emisije pojavila sa jednim ekstravagantnm komadom nakita, koji često nose i holivudske zvezde. U pitanju su minđuše prestižnog brenda Van Cleef, koji su poznati po izuzteno visokim cenama svog nakita,

 

Mirka Vasiljević
foto: ATA Antonio Ahel

 

Na sajtu ovog proizvođača cena ovih minđuša iznosi oko 11.000 evra, mada postoji mogućnost i za nešto jeftiniju varijantu. Generalno, cene minđuša ovog brenda se kreću od 5.000 do 15.000 evra, sa tim da postoje i skuplji i jeftiniji komadi u zavisnosti od toga šta sve sadrže. 

 

Mirka Vasiljević
foto: ATA Antonio Ahel

Takođe, nije bilo nemoguće primetiti da je Mirka za ovu priliku obukla usku crnu haljinu. Toi je izazvalo divljenje njenih fanova, pošto je zaista zadivljujuće što jedna mama četvoro dece ima tako savršenu figuru da može da iznese ovakav komad odeće

 

 

 

makonda-tracker