da li biste ih nosili?

Toliko OTKAČENE da svi misle da ne postoje: Najčudnije čizme na svetu konačno viđene u javnosti i – NIJE TRIK!

1

Gotovo da je nemoguće provesti pet minuta na internetu, a da ne vidite ovaj model čizama proteklih nedelja. One su toliko neobične da se pričalo da je u pitanju samo marketinška caka i da zapravo ne postoje.

Čizme koje su usred NBA meča uspele da budu u centru pažnje nosio je producent i reper Diplo
Čizme koje su usred NBA meča uspele da budu u centru pažnje nosio je producent i reper Diplofoto: Michael Simon / Shutterstock Editorial / Profimedia

Proteklih sedmica, internet su preplavile nesvakidašnje čizme, koje izgledaju kao stopala Mikija Mausa i koje su mahom dominirale na društvenim mrežama.


Zbog toga koliko ih je iznenada bilo na svakom koraku i da su ih uglavnom nosili influenseri, mnogi su pomislili da je u pitanju reklamna kampanja za nešto sasvim drugo i da ova obuća zapravo ne postoji, ali sada je stiglo objašnjenje – one su i te kako stvarne i izgledaju još otkačenije kada ih vidite u nekoj svakidašnjoj situaciji!


Nesvakidašnje gumene čizme koje deluju kao da su iskočile iz crtaća poneo je poznati muzičar Diplo, koji je uživao u jednoj košarkašoj utakmici u Medison Skver Gardenu.

 

Gumene crvene čizme koje izgledaju kao iz crtaća Diplo je odabrao za odlazak na utakmicu
Gumene crvene čizme koje izgledaju kao iz crtaća Diplo je odabrao za odlazak na utakmicufoto: Michael Simon / Shutterstock Editorial / Profimedia

I nije bio jedini: isti model nosio je Ksavijer Mekini, poznati igrač NFL-a.


Ove čizmice delo su njujorškog brenda MSCHF, umetničkog kolektiva koji stoji iza mnogih nesvakidašnjih modela, uključujući "satanističke patike" repera Lil Nas Iksa i skupocenih "birkinstoki", papuča u stilu "Birkenstoka", ali napravljenih od torbi Hermes Birkin.

 


Okrugle, komične i definitivno par obuće koji će uvek biti u centru pažnje, ove čiste liče onima koje nosi japanski manga junak Astro boj.

 

@radasfvck

mschf astro boy big red boot unboxing 🚀❣️

♬ original sound - Vivid


Čizme iz crtanih filmova za kul 3D svet – naveo je nedavno u saopštenju za javnost brend MSCHF. – Ako šutneš nekoga ovim čizmama, čuće se – BOING!

 

One će, inače, biti na rasprodaji od 16. februara, i to po ceni od čak 350 dolara, a pažnju svetske javnosti i društvenih mreža već imaju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Auto Teasers (@autoteasers)

 

Tako je samo jedan snimak na Tik Toku pregledan tri miliona puta i prikupio više od pola miliona lajkova za samo 24 sata, a u pitanju je najobičnija galerija fotografija na kojima vidimo devojku kako pozira u njima.

 

 

 

makonda-tracker