moda više NEMA GRANICE

Ovo rečima NE MOŽE da se opiše: 2 najčudnija modela obuće o kojima se priča u poslednje vreme

0

Moda se menja gotovo svakodnevno, a poslednjih godina je počela da poprima jedan sasvim drugačiji oblik.

foto: conrado/Shutterstock
foto: conrado/Shutterstock

Moda i sve njene promene su nešto na šta smo navikli decenijama. Oduvek su se trendovi smenjivali, pa se tako danas nosi nešto što je bilo jako aktuleno pre 30 godina, dok ono što smo nosili pre pet ili desete godina, želimo da zaboravimo.

 

Međutim, danas, moda ima još jedan poseban oblik, takmičenje ko će biti ekstravagantniji i o kome će se više pisati. Tako smo bili šokirani čuvenim kroksicama na štiklu ili preskupim modelom staklene torbe, ali ovako nešto sigurno nismo mogli da zamislimo.

 

Španska luksuzna modna kuća Loewe je lansirala novi model štikli koje spreda podsećaju na salonke ili na bilo koji drugi model (u zavisnosti za šta se odlučite) dok je njihova potpetica napravljena tako da podseća na izduvan balon. Nije lako opisati ovaj trend, pa je zato najbolje da pogledate fotografiju.

 

Cipele sa štiklom u obliku balona
Cipele sa štiklom u obliku balonafoto: Showbit.com / ShowBit / Profimedia

Oni se nisu ovde zaustavili, pa su tako kreirali i obuću koja podseća na torbu. U svakom slučaju, na vama je da odlučite da li biste i u kojoj prilici nosili ove modele.

 

Cipele u obliku torbe
Cipele u obliku torbefoto: Showbit.com / ShowBit / Profimedia

Po rečima kreatora, možete ih kombinovati kao i dosad, bez ikakvog dodatnog razmišljanja, a one će same po sebi svakoj osobi dati novu dozu ekstravagancije.

 

 

makonda-tracker