ideje za dan zaljubljenih

Najlepša obuća za trendi parove: Za jutarnju kafu udvoje PATIKE, a za romantičnu večeru – ELEGANCIJA

0

Deichmann je omiljena šoping destinacija koja kupcima nudi kvalitetne i trendi modele obuće i idealno mesto gde će žene, muškarci i cela porodica pronaći svoje cipele.

Deichmann obuća
Deichmann obućafoto: Deichmann

 

Sa dolaskom Dana zaljubljenih, sigurno ste već isplanirali neku vrstu romantičnog izlaska ili putovanja, a kako god da se odlučite da provedete Dan zaljubljenih, sigurno ćete morati da isplanirate odgovarajući autfit. U Deichmannu smo pronašli idealne kombinacije cipela za njega i nju koje će se savršeno uklopiti u sve vaše planove.

 

Elegantan par

 

Deichmann obuća
Deichmann obućafoto: Deichmann

Ako ćete ovaj Dan zaljubljenih provesti na elegantnoj večeri, u pozorištu ili planirate da se počastite koktelom, uskladite kombinaciju sa partnerom. Muškarci će često pribegavati „bezbednom” izboru pantalona i košulje, kako bi svoju kombinaciju osvežili parom cipela poput onih koje smo našli u Deichmannu u egzotičnom kožnom dezenu. Crne cipele su uvek dobra ideja, ali nam se čini da je Dan zaljubljenih savršena prilika da svoju garderobu i outfit obogatite parom unikatnih cipela, kao što je trendi model u boji ciklame, koji nas je odmah osvojio.

 

Zaljubljenici u prirodu

 

Deichmann obuća
Deichmann obućafoto: Deichmann

Parovi koji izbegavaju formalna okupljanja mogu iskoristiti Dan zaljubljenih da zajedno uživaju u hobiju. Ako je vaš zajednički hobi planinarenje ili otkrivanje novih mesta, bićete oduševljeni asortimanom tople obuće na otvorenom koja vas očekuje u Deichmannu. Muške treking gležnjače u maslinastozelenoj nijansi su tople i udobne, a roze čizme sa dodatnim termo krznom iznutra su apsolutno najženstveniji model obuće za zimske aktivnosti na otvorenom koji smo do sada videli.

 

Urbana romantka

 

Deichmann obuća
Deichmann obućafoto: Deichmann

Specijalna izdanja patika za Dan zaljubljenih osvajaju srca ljubitelja sportskog stila iz godine u godinu. Jednostavni beli modeli sa posebnom porukom ili dodatkom klasičnih simbola Dana zaljubljenih u crvenoj i roze boji osvajaju podjednako žene i muškarce. Odmah nas je zaintrigirala pomisao na usklađen par cipela, a u Deichmannu smo potražili neke od belih i crvenih modela popularnih brendova patika. Uz ovako usklađen izbor obuće, sigurni smo da će se svaki plan pretvoriti u nezaboravan, romantičan Dan zaljubljenih.

 

Idealan izbor obuće za žene i muškarce osvojiće i vaše srce! Ponudu vaše omiljene destinacije za kupovinu kada su modni dodaci u pitanju možete pogledati preko zvaničnog sajta.

makonda-tracker