mnogima su ulepšali detinjstvo

OVO JE SIGURNO NAJSLAĐA LJUBAVNA PRIČA KOJU STE DANAS ČULI: Glumce koji su pozajmljivali glasove Mikiju i Mini spojio je POSAO, a onda su počeli da žive svoju LJUBAVNU BAJKU!

0

Čuvene Diznijeve junake Mikija i Mini Maus obožavaju generacije širom sveta. Ipak, glumci koji stoje iza njihovih karaktera malo su poznati javnosti, a njihova čudesna ljubavna priča zasigurno će vas ostaviti bez teksta.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Uz Diznijeve bajke odrastali su mnogi od nas, a "crtaće" koji su izašli iz ovog poznatog studija obožavamo i danas. Diznijevi junaci obeležili su naše detinjstvo i populani su širom planete, a najpoznatiji među njima zasigurno su Miki Maus i njegova "izabranica" Mini, koji su već decenijama unazad maskota kompanije Volta Diznija.

 

Ipak, malo je poznato ko je glasom stajao iza njihovih likova.

 

Reč je o glumici Rusi Tejlor i glumcu Vejnu Alvinu.

 

foto: Profimedia

Alvin se priključio kompaniji Dizni 1966. godine kao službenik u poštanskom odeljenju. Ubrzo je prešao u produkciju zvuka, a nakon toga je dobio posao glumca koji je davao glas Mikiju. Rusi je posao u Dizniju dobila 1986. godine

Rusi i Vejn prvi put su se sreli 1988. godine, kada su zajedno počeli da rade na specijalu "Totally Minnie".

 

- Oboje su bili u lošim brakovima kada sam ih upoznao, pre nego što su se oni prvi put sreli. Nekoliko godina kasnije "postali su" Miki i Mini, a u tom trenutku, kada su se zapravo i upoznali, već su oboje bili razvedeni. Ubrzo su se zaljubili, a svi mi koji smo sarađivali sa njima predvideli smo da će do toga doći. Naprosto, dok smo ih posmatrali kako rade, bilo nam je jasno da se njihova "veza" razvija u nešto mnogo dublje od obične poslovne saradnje - rekao je jednom prilikom glumac Bil Farmer, koji je pozajmljivao glas čuvenom Šilji.

 

Par se venčao 1991. godine na Havajima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Portal da Disney ✈️ ???? ? (@portaldadisney) on

Budući da nisu želeli da na bilo koji način "zasene" ljubav Mikija i Mini, svoju vezu u to vreme nisu želeli da previše ističu. Ipak, svoju ljubav često su u javnosti jedno drugom pokazivali kroz likove Mikija i Mini.

 

- Vejn bi često na javnim događajima pevao ljubavne pesme svojoj Mini, ali kroz ulogu Mikija Mausa. Ipak, svi smo znali da je to Vejn koji se obraća Rusi - dodao je Farmer.

 

foto: Profimedia

- Svi su mislili da je slatko što smo nas dvoje zajedno, iako smo to krili neko vreme. Stalno su nam govorili da je predivno to što su Miki i Mini zaista venčani. Ipak, mi nismo želeli da to ima veze sa likovim koje glumimo - izjavili su supružnici jednom prilikom za američke medije.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker