iskopirajte

Izdužuju noge i čine da izgledaju MRŠAVIJE: Čizme za kojim su poludele trendseterke, a koje smo nepravedno zapostavili

0

Zima je godišnje doba kada najviše možete da eksperimentišete sa oadbirom garderobe.

foto: Creative Lab/Shutterstock
foto: Creative Lab/Shutterstock

Svetske trendseterke su uvek broj jedan kada vam treba brzo i savršeno rešenje, a s obzirom na to da zima daje bezbroj mogućnosti za kombinovanje, jasno je da dolazi period kada ćemo na ulicama imati pravu modnu pistu.

 

Oni koji vole hladno vreme, uživaće u raskošnim kaputima, čizmama, šeširima i elegantnim džemperima, a jedan model obuće je možda postao nepravedno zapostavljen ove godine.

 

Neprevaziđene čizme preko kolena savršeno izdužuju figuru i čine da noge izgledaju tanje, a zabluda je da niže žene ne bi trebalo da ih nose. Ovaj model se vraća u velikom stilu, a ponovo su počele da ih nose Rijana, Olivija Palermo, Kloi Kardašijan, Dženifer Lopez...

Možete ih kombinovati na razne načine, one savršeno pristaju uz kratke suknje ili haljine, a isto tako su odlične i na farmerke. Posebno je moderno ove godine ako imate dužu suknju koja prekriva čizme.

U odnosu na prošlu godinu, broj klikova na čizme iznad kolena na modnoj platformi Stylight skočio je za 45%, što je još jedan pokazatelj njihovog trijumfalnog povratka na modnu scenu nakon uverljive dominacije glomaznih i sličnih modela, a koje ni ove sezone nećemo uspeti da zaobiđemo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Bilo da su od prevrnute kože ili lakovane, koje su sada za nijansu zastupljenije, čizme preko kolena su neophodne svakoj ženi ako želi da zimi izgleda uvek savršeno sređeno.

 

makonda-tracker