vredno kopiranja

Kako nositi stari kaput na sasvim nov način? Kejt Midlton ima novu modnu lekciju za vas – i važi SVAKE ZIME

0

Supruga princa Vilijama pojavila se u stajlingu koji deluje vrlo udobno, a pruža joj otmen izgled 

foto: Pool / Zuma Press / Profimedia
foto: Pool / Zuma Press / Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton posetila je jedno londonsko porodilište, što je jedan u nizu njenih poteza kojima se trudi da podigne svest o važnosti kvalitetne nege dece u ranoj fazi razvoja.


Ona je popričala s mališanima hospitalizovanim u Lutonu, kao i s medicinskim osobljem koje brine o njima, a učestvovala je i u radionici i raznim umetničkim aktivnostima.


Za ovu priliku, ona je odabrala još jednu vrlo elegantnu odevnu kombinaciju koja je, ipak, praktična i udobna i vrlo zgodna za svakodnevne obaveze. Tu je pre svega njen kamel kaput brenda Massimo Dutti, koji je i u prošlosti nosila više puta, ali dok ga je ranije mahom nosila s bež i braon odećom, sada je odabrala nešto drugačije.

 

1 / 6 Foto: Justin Tallis / PA Images / Profimedia


Kejtin izbor bio je rebrasti i pleteni komplet u efektnoj nijansi cigle, što je još jedan sjajan način da se kombinuje kamel boja. Ona se pojavila u jednostavnoj rolci pripijenoj uz telo i dugačkoj i blago lepršavoj suknji, koje potpisuje dizajnerka Gabrijela Herst.

 

Kejt Midlton je ispod kamel kaputa krila vrlo otmen stajling u narandžastoj boji
Kejt Midlton je ispod kamel kaputa krila vrlo otmen stajling u narandžastoj bojifoto: Justin Tallis-AFP/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Iako narandžasta boja može da bude pomalo rizična i nezgodna za kombinovanje, supruga princa Vilijama spojila ju je s neutralnim tonovima, zbog čega je ostavila sjajan utisak. Ova nijansa je jedna od onih koje dominiraju svake zime, a kako je odabrala komplet na prvi pogled izgleda kao da je u rolka-haljini, što je još jedan neprikosnoven trend proteklih sezona.

 

Reč je o odeći od kašmira s dodatkom svile koja ističe njenu vitku figuru, a Midltonova je struk dodatno naglasila uz pomoć kožnog kaiša crne boje. To je bio odličan izbor, budući da je Kejt obula crne čizme od prevrnute kože brenda Gianvito Rossi, koje imaju stabilnu štiklu i pogodne su kad morte dugo da stojite ili hodate na potpeticama.

 

Crne čizme Kejt Midlton su must have svake zimske sezone
Crne čizme Kejt Midlton su must have svake zimske sezonefoto: Pool / Zuma Press / Profimedia

 

makonda-tracker