oDUZIMA DAH

Jedan dan, dva stajlinga i Hrvatska u transu: Kraljica Leticija za Zagreb odabrala dve stare haljine i O-DU-ŠE-VI-LA

0

Kraljica Leticija od Španije uvek zaseni sve prisutne svojim modnim izborima, sada pred njom nisu ostali ravnodušni ni Hrvati

foto: MPG / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: MPG / Alamy / Alamy / Profimedia

Kralj Felipe i kraljica Leticija se trenutno nalaze u zvaničnoj poseti Hrvatskoj, koja će trajati dva dana.

 

Za posetu našoj susednoj zemlji su se odlučili baš u godini kada se obeležava 30. godišnjica uspostavljanja diplomatskih odnosa između Hrvatske i Kraljevine Španije.

 

Kralja i kraljicu su dočekali predsednik Republike Hrvatske Goran Milanović i prva dama Sanja Musić Milovanović priredivši svečanu ceremoniju u Predsedničkoj palati u Zagrebu.

 

Kraljica Leticija
foto: EPA-EFE/ANTONIO BAT

Interesantno je da je kraljevskoj porodici ovo bio prvi dolazak u Hrvatsku, a ono što je privuklo svima pažnju jeste izbor modne kombinacije.

 

Naime, kraljica Leticija je za sam doček odabrala istu haljinu koju je nosila na komemariciji princa Filipa, vojvode od Edinburga, koji je preminuo prošle godine. I time pokazala još jednom svoju veličinu.

 

Kraljica Leticija je poznata po svom otmenom držanju, a ovog puta se odlučila za proverenu kraljevsku kombinaciju.

 

Naime, obukla je tamnozelenu haljinu dugačkih rukava koje je upotpunila elegantnim stileto cipelama.

 

Kraljica se kasnije tog dana za večeru u Predsedničkoj palati odlučila takođe za jednu već proverenu kombinaciju, koju je nosila ranije ove godine u Barseloni.

 

Elegantno, svedeno, a efektno - tako se može ukratko opisati modni izbor kraljice Leticije.

 

iOna je za ovu priliku odabrala teget haljinu korunjskog brenda , a reč je o modelu nazvanom Luna Diamante. U pitanju je midi haljina vrlo neobičnog kroja — ona ima asimetričan i vrlo labav gornji deo koji otkriva jedno rame, a preko njega se širi jednostavna srebrna tračica, struk je naglašen, a toaleta od kukova pada ravno dajući lepršavost koraku.

 

Midi haljina vrlo neobičnog kroja sa asimetričnim i labavim gornjim delom koj i otkriva jedno ramena delo je brenda Boüret. Celu haljinu zaokružuje srebrna i efektna tračica koja je uz teget cipele bila zaista ultimativna modna kombinacija, koja je očarala Zagrepčane.

 

 

makonda-tracker