neiscrpna inspiracija

Ove 3 boje u kombinaciji daju pravu fantaziju: Kraljica Leticija suknjom iz snova zadivila i najstrože kritičare (FOTO)

0

Kraljica Leticija je podržala društvenu akciju Euros from your Paycheck i još jednom pokazala zašto je jedna od najbolje obučenih žena na svetu.

foto: EPA-EFE/Toni Albir
foto: EPA-EFE/Toni Albir

Kraljica Leticija je jedna od najlepših i najstilizovanijih žena na svetu, a u konkurenciji kraljica skoro da joj nema ravne. Ona zna da iznese i onu najrizičniju kombinaciju, s obzirom na to da su kraljevski protokoli ponekad jako strogi.

 

Leticija od Španije nas iznenadi kad god se pojavi i taman kad pomislimo da smo sve videli, ona pokaže novu magiju i ostavi nas bez teksta.

Kombinovanje boja često može da bude nezahvalno, naročito ako se zanesemo i malo pogrešimo, ali Leticiji se to nikada neće dogoditi. Ona je uklopila svetloplavu suknju ravnog kroja koju krasi efektan kaiš i uz nju uklopila belu svilenu bluzu. Reklo bi se da je i ovo odličan stajling, ali ne i u kraljičinom slučaju.

Leticija od Španije je rešila da se poigra i posluša modno pravilo koje kaže da su dozvoljene tri boje za kombinovanje, ali samo ako znate šta radite. Ona je odabrala teget sako, torbu i salonke u istoj boji i tako dokazala da svoje umeće kada je visoka moda u pitanju.

 

Dovoljno je samo da gledate njena pojavljivanja i kopirate stajlinge kako biste uvek bili u trendu. Ovo je jedno od najefektnijih pojavljivanja kraljice Leticije, verovatno do sledeće prilike kada će nam prikazati nešto novo, još lepše ii modernije.

 

 

makonda-tracker