s njom nema greške

Skida bar 10 godina i tako je šik! Nova frizura Dženifer Garner će vas ubediti da odmah zakažete šišanje

1

Frizura koja pristaje svakom obliku lica, podmlađuje i može da se stilizuje na bezbroj načina – novi odabir jedne od najlepših žena planete

foto: EPA-EFE/AMANDA SABGA
foto: EPA-EFE/AMANDA SABGA

Američka glumica Dženifer Garner (50), svačija omiljena "devojka iz komšiluka", od početka karijere poznata je po dugoj i tamnoj kosi.


Zvezda serije "Alijas" i mnogih holivudskih filmova nekada bira ravno, nekada kovrdžavu frizuru, ali uvek je odana uvojcima koji padaju ispod ramena.
Sada je, međutim, rešila da osveži svoj izgled i počela je upravo od kose, a u pitanju je jedna od njenih najboljih modnih odluka do sad!

 

Dženifer je pre nekoliko večeri u Los Anđelesu prisustvovala gala večeri Big Brothers Big Sisters Of Greater Los Angeles, kada se pojavila u belom od glave do pete i predstavila novu frizuru.

 

1 / 3 Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia


Garnerova se opredelila za dugi bob (tzv. lob), sa zavesa-šiškama, koje je ovog puta prebacila na stranu i time postigla vrlo šik izgled, naročito zahvaljujući talasima u kosi. U pitanju je dužina koju frizeri često opisuju kao savršenu – kosa je dovoljno duga da može da se eksperimentiše s frizurama i da se podigne, a dovoljno kratka da se primeni krupna promena.

 

Dženifer Garner
foto: Instagram

Bob je često prvi na spisku frizura koje vizuelno podmlađuju, pa je vrlo zgodna za žene svih generacija i jednako popularna među svim damama, a Dženifer ju je ukrasila još jednim trikom koji skida godine – dodala je svetle pramenove.


Glumica, naime, sada ima i tzv. bronde frizuru, koja je najnovija pomama među trendseterkama. U pitanju je spoj dva tona od kojih je jedan sličan prirdonoj boji kose, dok drugi dodaje toplinu i volumen nenapadnim svetlijim pramenovima.

 

 

makonda-tracker