obavezno primenite

Da je ranije čula za OVAJ TRIK, nikad ne bi imala CELULIT: Dženifer Garner podelila svoj najvredniji savet za lepotu

0

Iako, kao i skoro svaka žena na planeti, glumica Dženifer Garner ima celulit, ona tvrdi da ga je neuporedivo manje otkad primenjuje ovu "caku". Štaviše, sigurna je da ga nikad ne bi dobila da je ranije saznala za ovo.

foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON
foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Holivudska glumica Dženifer Garner proslavila je u aprilu 50. rođendan, a tokom čitave karijere spada u najlepše žene sveta.


Ona je redovno na listama najatraktivnijih glumica i poznatih dama, a pored prirodne lepote iz nje zrači samopouzdanje koje nije poljuljano ni kada su pre nekoliko godina osvanule njene fotografije s plaže.

 

Mnogi su tada primetili da Garnerova ima celulit — kao i više od 90 odsto žena na planeti, a ona je u intervjuu koji je kasnije dala za američko izdanje magazina Elle istakla da se ne opterećuje time.


Celulit mi uopšte ne smeta. Imam ga, ali tako mnogo — rekla je glumica.

 

1 / 3 Foto: profimedia


Ona je rešila da sa ženama podeli jednu od svojih tajni lepote, za koju kaže da joj je značajno pomogla da se celilit ne taloži previše. Štaviše, Dženifer veruje da ga ne bi ni imala da je ranije čula za ovu "caku".

 

Dženifer Garner
foto: Profimedia

Da sam ranije saznala za ovaj trik, nikad ne bih imala celulit! Naime, sedenje prekrštenih nogu duže od pola sata je vrlo loše za leđa, a uz to blokira cirkulaciju i, drage dame, ono stvara celulit! Kunem vam se, čim prestanete to da radite, biće ga značajno manje — rekla je Dženifer Garner.


Kako je ona objasnila, čak ni redovan trening i pravilan način ishrane nisu garancija da žena neće imati celulit, naročito ako sedi prekrštenih nogu.

 

1 / 7 Foto: Profimedia, Oliver Contreras, AFP


Kod sedenja je najvažnije da se često menja položaj tela jer se tako neće blokirati cirkulacija u nogama, a i zadnica će izgledati mnogo bolje. Nema te masaže, ishrane ili vežbanja koje će vam pomoći ako sedite prekrštenih nogu. Zato prestanite — savetuje glumica.

 

 

makonda-tracker