savršeno za jesen

Za žene (bukvalno) svih generacija: Nova frizura Tamare Kalinić stoji svakome i nosiće se ZAUVEK

0

Čik pronađite spisak trendi frizura na kom ova nije na prvom mestu!

foto: Instagram
foto: Instagram

Svetski poznata influenserka Tamara Kalinić uvek je korak ispred svih kada je u pitanju postavljanje trendova, a sudeći po njoj već je jasno koja će frizura dominirati narednih meseci!


Sve što uradi naša Tamara kopira pola planete, a njen najnoviji modni potez o kom se priča jeste kratka bob frizura, koju je prvi put pokazala pre nekoliko dana.

 

Šarmantna brineta je od početka karijere poznata po dugoj kosi, pa je za njene fanove bilo pravo iznenađenje kada se na Nedelji mode u Milanu pojavila s kraćom frizurom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Tamara se odlučila za ravan bob bez šiškica, a obično ga nosi isfeniran na talase – tek toliko da se kosa prelomi na dva-tri mesta, što joj daje nehajan šik izgled.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Srpska trendseterka do sad je u nekoliko prilika pokazala svoj novi izgled, a u pitanju je frizura koja izgleda sjajno bez obzira na to birate li eleganciju, sportski look ili svakodnevni stil.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Bob je, inače, frizura koja dominira svim listama najpopularnijih, nosi se još od dvadesetih godina prošlog veka i maltene u svakom trenutku je od tada u modi, a stručnjaci kažu da je vrlo korisna jer "skida" godine i podmlađuje. U svakom slučaju, pruža razigran, zabavan i šik izgled i nema sumnje da će se nositi zauvek!


Dakle, ukoliko vam je potrebna inspiracija za ovu jesen, probajte recept Tamare Kalinić – oni su dokazano efikasni!

 

 

makonda-tracker