glamurozno

Oličenje eleganicije i kraljevskog stila: Princeza Danica u izdanju od kojeg je cela Sevilja uzdahnula (FOTO)

0

Kao mnogo puta do sad i ovog puta se naša princeza odlučila za svedenu, a ipak tako moćnu kombinaciju

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Srpska princeza Danica Karađorđević i njen suprug princ Filip nedavno su otišli u posetu Španiji. Tamo su posetili prelepi grad Sevilju.

 

U ovom prelepom španskom gradu par je sa svojim sinom došao u posetu Filipovoj majci Mariji de Gloriji od Orleana i Braganse. 

 

Ona je žena plave krvi i prva supruga Filipovog oca, prestolonaslednika Aleksandra II Karađorđevića.

 

 

Tom prilikom oni su posetili mnoge znamenitosti, a među njima i Pilatovu kuću, jedno od najlepših zdanja u zemlji. Tu su se fotografisali, a potom je princeza fotografiju okačila na društvne mreže. 

 

Na njoj se može videti prelepa raskošna zelena haljina, sa svedenim šarama koje su joj dale posebnu dozu elegancije. Celu kombinaciju princeza je upotpunila salonkama u krem nijansi, koje su se savršeno uklopile uz detalje na haljini.

 

Kao i obično nije bilo kitnjastih detalja, niti upadljivog nakita, pa je ona još jednom dokazala da voli sveden i jednostavan stil.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Maar (@danamaar)

 

Princ Filip ju je u stopu pratio, a i on ne zaotaje kada je moda u pitanju. Ovog puta on je obukao elegantno plavo odelo i belu košulju. Izgledali su zaista savršeno.

 

Princeza je uz fotografiju napisla sledeće:

 

- Sevilja je podjednako važno i simbolično mesto za našu porodicu poput Beograda i Oplenca. Špansko i brazilsko nasleđe, uspomene na bezbrižno detinjstvo i snaga porodice vezuju nas za jedan od najlepših i sasvim autentičnih gradova na svetu.

 

Ukoliko ste propustili ovde možete pogledati u kakvim sve izdanjima smo imali prilike da vidimo princezu Danicu. 

 

 

 

makonda-tracker