Otkrivamo

Danica i Filip Karađorđević, Jelisaveta i Miloš Teodosić: Poznati parovi koji su Mladence proslavili van Srbije

1

Mladenci se praznuju 22. marta i posvećeni su uspomeni na stradanje svetih četrdeset Mučenika Sevastijskih. Kako su svi mučenici bili mladići, ovaj dan naš narod uzeo je kao praznik kada mladi supružnici u svoj dom primaju goste koji im donose poklone. Na taj način im pomažu na samom očetku bračne zajednice.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Jučerašnji dan za novopečene bračne parove bio je zaista poseban. Svi koji su se venčali u periodu od 22. marta protekle godine do juče obeležili su Mladence.

 

Princeza Danica i princ Filip Karađorđević venčali su se u oktobru, a krajem februara postali su roditelji dečaka. Mladenci su ovaj dan proveli van Srbije, saznaje Kurir, jer imaju pregršt obaveza. Svakako, verujemo da su uspeli da odvoje malo vremena i za proslavu Mladenaca.

 

foto: Dragana Udovičić

Još jedan par uživa u inostranstvu - Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić. Glumica i košarkaš su se ubrzo posle venčanja preselili u Ameriku, gde Teodosić igra za LA Kliperse. On je za svoju dragu spremio i skupoceni poklon - dijamantsku ogrlicu, a znajući da je Jelisaveta kreativna, verujemo da je i ona za njega spremila zanimljive darove.

 

 

Poznati koji su u Srbiji obeležili ovaj praznik

 

foto: Miloš Nadaždin

Jedan od najzapaženijih estradnih parova - Nataša Bekvalac i Luka Lazukić, jučerašnji dan proveli su sa ćerkom Katjom, a Luka je pevačici priredio iznenađenje u večernjim satima. On je Natašu izveo na večeru, a pobrinuo se da njihova ćerkica bude u sigurnim rukama, kod bake i dede.

 

 

Inače, Ana Bebić i Ivan Đolić pored praznika imaju još jedan razlog za slavlje - pevačica svakog dana iščekuje da se porodi!

Napravila sam kolače mladenčiće iako je za mene sve to novo", rekla je Ana.

 

makonda-tracker