učimo od najboljih

Cvetni dezen najlepše izgleda baš ovako: DAMSKA LETNJA HALJINA po ukusu princeze Danice Karađorđević

4

Ukoliko obožavate cvetne haljine, ovaj trik sprske princeze biće vam od koristi

foto: Milan Maricic/ATAImages
foto: Milan Maricic/ATAImages

Princ Filip i princeza Danica Karađorđević ne posećuju često gradske događaje i trude se da žive mirnim porodičnim životom, ali sad su napravili izuzetak i prisustvovali žurki jedne poznate reklamne agencije.


Par se opredelio za umerenu eleganciju, pa je tako princ Filip poneo klasično odelo i belu košulju bez kravate ili leptir-mašne.

 

S druge strane, njegova lepa supruga pojavila se u vrlo upečatljivoj haljini s omiljenim dezenom svake žene — floralnim motivima.


Princeza Danica odabrala je za ovu priliku teget haljinu do kolena, zatvorenog okovratnika i dugih rukava, koja je ukrašena različitim cvetovima u svetloroze, bež i boji kajsije. Reč je komadu koji naglašava struk i ističe figuru, a princeza ga je kombinovala s nude torbicom i salonkama od prevrnute kože, što je sjajan način da se kombinuje cvetna haljina jer neutralne nijanse na obući i aksesoarima čine da cvetovi još više dođu do izražaja.

 

1 / 7 Foto: Milan Maricic/ATAImages

 

Supruga princa Filipa poznata je po vrlo odmerenom i otmenom stilu, a kao i njena kuma princeza Viktorija Švedske, uživa u klasičnoj eleganciji i uspešno je spaja sa aktuelnim trendovima.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker