uživaju

Gudelj i Anastasija Ražnatović zagrljeni! Pevačica podelila fotografiju o kojoj svi pričaju ovih dana

6

Popularna pevačica ovih dana boravi u Španiji kod novog dečka i poznatog fudbalera

foto: Instagram
foto: Instagram

 

Anastasija Ražnatović odnedavno je u vezi s fudbalerom Sevilje i srpske reprezentacije Nemanjom Gudeljom, a ona više ne krije da je srećno zaljubljena.


Nakon što su mediji javili da je par zajedno, pevačica je na Instagramu pokazala da trenutno dane provodi sa svojim dragim, kao i s njegovom porodicom u Španiji.

 

Nedavno smo saznali da ona dosta vremena provodi s Nemanjinom sestrom Vanjom, a sada smo saznali da izuzetan odnos ima s njegovim mlađim bratom Dragišom. Iako verovatno još uvek nije spremna da podeli zajedničku fotografiju sa svojim dečkom, Anastasija je sada objavila jednu na kojoj je zagrljena s Dragišom, a nju prati opis "Najbolji drugari".

 

Anastasija Ražnatović, Dragiša Gudelj
foto: Instagram

Kako su nedavno pisali mediji, Anastasija i Nemanja uplovili su u vezu na daljinu nakon nekoliko izlazaka, ali koriste svaku priliku da budu zajedno.


Ceca do sad nije imala prilike da upozna Gudelju. Nemanja je bio dva puta u Srbiji zbog Anastasije u prethodnih nekoliko nedelja, ali njenu majku nije upoznao. Kako su razdvojeni zbog njegovog angažmana u Sevilji, žele da svaki sat zajedničkog vremena iskoriste da budu sami — rekao je nedavno neimenovani izvor za Blic.

 

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


On je dodao da, iako su kratko zajedno, već kuju planove za budućnost, a Anastasija ima odličan odnos s Nemanjinom sestrom.

 


Anastasija i Nemanja se odlično slažu, uživaju u vezi i za sad im je baš sve potaman. Iako im je veza na početku, imaju brojne planove za naredni period. U planu je i zajedničko putovanje, a ona se sa njegovom sestrom Vanjom non-stop čuje — rekao je izvor.

 

 

makonda-tracker