presrećni i ponosni roditelji

Detalji iz doma naše kraljevske porodice: Princeza Danica otkrila šta je maleni Stefan nasledio od roditelja, ali i kako izgledaju njihovi porodični trenuci!

2

Princeza Danica i princ Filip početkom ove godine poželeli su dobrodošlicu svom prvom nasledniku, sinu Stefanu

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Budući da smo retko u prilici da zavirimo u privatnost doma srpske kraljevske porodice, princeza Danica rešila je da neke detalje podeli sa javnošću i otkrije koliko uživaju u porodičnim trenucima sa sinčićem Stefanom.

 

Naime Danica je putem društvenih mreža podelila fotografiju na kojoj pozira sa svojim suprugom Filipom Karađorđevićem i sinom u naručju, a uz to je poželela da otkrije kako izgleda njihov život sa bebom, ali i koje je osobine maleni Stefan nasledio od svojih roditelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana MAAR (@danamaar) on


- Danas smo odgovorili na nekoliko pitanja koja ste nam postavili vezano za našu porodicu i život sa bebom. Naime, Stefan ima 6 i po meseci i živi sa mamom i tatom. Zdrava je, radoznala, emotivna, nasmejana beba, uporna i određena da ostvari svaku svoju zamisao. Voli da se igra i pre svega je jako dobar dečak. Dinamičan kararakter nasledio je od svog tate Filipa, fizicki liči na mamu Danicu, plemenit je na baku Mariju Gloriju a upornost i tvrdoglavost je dobio od svog dragog deke Cileta. Neizmerno smo srećni i ispunjeni ljubavlju koju sa Stefanom svakodnevno delimo - napisala je Danica uz objavljenu fotografiju.

 

 

makonda-tracker