(FOTO)

Boja peska za dominaciju na Kraljičinoj plaži: Morsko izdanje Jelene Gavrilović koje će vam ULEPŠATI dan

1

Glumica Jelena Gavrilović dane provodi u Crnoj Gori sa svojim dečkom, a prizori sa crnogorskih plaža će vas očarati.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Gavrilović voli da ugodi sebi, nedavno smo mogli videti kako izgleda njen novi dom u Beogradu na vodi, a lepa glumica svojim šarmom pleni gde god da se pojavi i u bilo kom izdanju.

 

Jelena važi za jednu od najzgodnijih žena na našoj javnoj sceni, a šta god ona da obuče to bude glavna tema nekoliko dana, pa ne čudi i što glumica često mnogima posluži kao inspiracija za odevanje.

Ona je otputovala u Crnu Goru i uživa na čuvenoj Kraljičinoj plaži, a fotografija koju je objavila govori i da svi oko nje uživaju u pogledu. Naime, lepa Jelena je pozirala u kupaćem kostimu boje peska, sa slamnatim šeširom i uz sve to je uklopila efektne naočare za sunce.

 

Boje koje je glumica uklopila uz nestvarnu prirodu koja je okružuje su napravile neverovatnu fotografiju, a moramo priznati da Jelena izgleda fantastično i da zasigurno ima model kupaćeg kostima koji ne može svako da iznese.

Podsetimo, Jelena Gavrilović već duže vreme uživa u skladnoj vezi sa partnerom koji nije poznat javnosti, a glumica poštuje njegovu želju i ne eksponira ga previše. S vremena na vreme objavi zajedničku fotografiju, a mnogobrojni komentari na račun izgleda ovog atraktivnog para su samo pozitivni.

 

 

makonda-tracker