POGLEDAJTE

Zemljani i zlatni tonovi u luksuznom porodičnom domu: Zavirite u stan Jelene Gavrilović u Beogradu na vodi

4

Jelena Gavrilović već duže vreme uživa u ljubavi sa čovekom kog ne želi da eksponira u medijima, a kao i mnoge druge poznate ličnosti, i lepa glumica je kupila nekretninu u luksuznom delu Beograda.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Jelena Gavrilović je jedna od najlepših srpskih glumica koja uvek pleni svojom pojavom, a o njenom izabraniku se često pisalo s obzirom na to da glumica poštuje njegovu privatnost i to što on nije javna ličnost.

 

U proteklom vremenu Beograd na vodi je postao jako popularan među srpskim javnim ličnostima, pa je i lepa Jelena rešila da tamo započne novi život sa svojim dečkom.

Jelena s vremena na vreme objavi fotografije na Instagramu na kojima se vide delovi enterijera njenog doma i sve što možemo reći da se radi o luksuzu sa puno ukusa.

 

Glumica je objavila kako vežba na terasi, a pogled koji se pruža na reku i zgrade je fascinantan, pa je pravo uživanje relaksirati se i trenirati na takvom mestu.

U unutrašnjosti stana dominiraju svetliji i zlatni tonovi, a plava fotelja razbija celu monotoniju, kao i zanimljive slike koje glumica očigledno voli.

Trpezarijom dominiraju zemljani i sivi tonovi, što je poslednjih godina pravi hit i u svetu, a savršeno se uklapa u ceo enterijer Jeleninog stana, dok je spavaća soba u svetlim tonovima, prozračna i sva u prozorima.

Bez sumnje je da Jelena Gavrilović ima pravi ambijent za opuštanje i uživanje na kom mogu da joj pozavide brojne zvezde.

 

 

makonda-tracker