ZAUVEK U MODI

Kako privući SVE poglede na plaži? 3 boho izdanja Staše Nikolić koja vredi kopirati

0

Razigrani letnji stil najvidljiviji je na plaži, a glumica Stanislava Nikolić do sad je na letovanju pokazala vrlo trendi kombinacije

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Boho stil i letnja sezona idu ruku pod ruku! Lepršavost, lagani krojevi, neutralni tonovi, etno šare... Sve to baca nas u modnu groznicu od maja do septembra, a najmaštovije smo na plaži!


Glumica Stanislava Staša Nikolić jedna je od devojaka koje nisu odolele ovom večnom letnjem trendu, a tokom boravka na crnogorskom primorju pokazala nam je tri ovakva modna izdanja.

 

  • Ogrtač je must have

 

Staša Nikolić, Stanislava Nikolić
foto: Instagram

Kada je reč o boho stilu, predimenzionirani i lepršavi komadi su apsolutno neophodni! Letnji kardigani i kaftani pružaju razigran izgled, a srpska glumica je ponela beli ogrtač s 3/4 rukavima, koji je mudro kombinovala s belim jednodelnim kupaćim na pertlanje.

 

  • Geometrijske šare

 

Staša Nikolić, Stanislava Nikolić
foto: Instagram

Dezen je jedna od najvažnijih karakteristika ovakvog načina odevanja, a najpopularniji su cvetni, geometrijski i etno motivi. Staša je za uživanje u Budvi odabrala bikini klasičnog dizajna koji krase koncentrični romboidi u belim i svim nijansama braon boje.

 

  • Sudar boja

 

Staša Nikolić, Stanislava Nikolić
foto: Instagram

Nema kvalitetnog boho autfita bez komada u zemljanim tonovima, a šarmantna glumica ponela je za šetnju kraj mora efektan top u stilu devedesetih. Uz to je kombinovala jednostavan ljubičasti šorts, koji je izgledao posebno upečatljivo u spoju s naočarima za sunce roze stakala.

 

 

makonda-tracker