klasika

Asimetrična, zavodljiva, šik! Holivudska haljina Jelene Gavrilović nosiće se i za 50 godina

0

Srpska glumica poznata je kao žena koja ne ume da napravi modnu grešku i iznova donosi glamur stalog Holivuda na srpski crveni tepih

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Otkad smo je upoznali, popularna glumica Jelena Gavrilović briljira kakav god da se modni zadatak postavi pred nju, ali najveće majstorije izvodi kada se očekuje glamur.


Svaki put kada prošeta crvenim tepihom, Jelena ostavlja snažan utisak klasičnim kreacijam koje savršeno idu uz njen manekenski stas, a tako je bilo i na sinoćnoj dodeli muzičkih nagrada u Beogradu.

 

Glumica je za ovu priliku odabrala naizgled jednostavnu satensku toaletu — asimetričan komad koji se s butine spušta do maksi dužine, prati liniju tela, a ima i odmeren i nenapadan kraći dekolte. Reč je o vanvremenskom komadu s tankim bretelama koji nije previše pripijen, a Jelena ga je kombinovala sa crnim sandalama sa kaišićima i crnom torbicom.

 

1 / 6 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages


Kao i obično kada prilika zahteva vrhunsku eleganciju, glumica je nosila efektan akit, a ovog puta je njegov ključni deo raskošna ogrlica.


Holivudski stajling prati i frizura u duhu starih filmskih diva, pa je Jelena Gavrilović podelila kosu na razdeljak sa strane i pustila kosu da joj pada niz jedno rame u talasima.

 


 

makonda-tracker