(FOTO)

"Volim ga iako smo različiti": Jelena Gavrilović uživa u ljubavi sa muškarcem kog je nemoguće da ne primetite

0

Glumica Jelena Gavrilović je osvojila publiku ulogom u seriji Istine i laži, a svoj privatni život, uprkos popularnosti, ona drži daleko od očiju javnosti.

foto: Milan Maričić/ATAImages
foto: Milan Maričić/ATAImages

Jelena Gavrilović je jedna od naših najlepših glumica koje svuda prilače pažnju, ali ipak o njenom privatnom životu se tako malo zna. 

 

Glumica ne krije da je srećna, a ona već duže vreme u živa sa u ljubavi sa zgodnim izabranikom o kom se ništa ne zna, jer je to njegova želja - da ne bude zastupljen u medijima. Još pre dve godine se pisalo kako su njih dvoje otpočeli i zajednički život u elitnom delu Beograda, a ispod jedne od nekoliko zajedničkih fotografija, Jelena je napisala:

 

-  Volim ga, iako smo različiti. Uvek onaj brži čeka sporijeg i tako stalno!

Njih dvoje uživaju u zajedničkim trenucima, a osim skijanja koje im je oboma velika strast, par je viđen i na letovanju zajedno. Tada su bili u velikom društvu, a glumica je izgledala i više nego srećno i zadovoljno.

- Uvek sam bila jako otvorena prema medijima, ali mora da se ispoštuje i druga strana i da se čuju njegove želje. Gluma je moj posao i nosi tu vrstu javnog eksponiranja, što ne mora da znači i za njega. Treba poštovati i tu vrstu privatnosti. Ja svoju sreću ne krijem ni od koga, ali poštujem i njega koji ne želi da se eksponira. Verujem u ljubav i to je najsnažnija sila koja nas pokreće - rekla je svojevremeno za Blic.

Jelenu Gavrilović smo imali prilike da gledamo u mnogim popularnim serijama kao što su Ubice mog oca, Nemanjići, Sinđelići, Vreme zla, Žene sa Dedinja, a ono što je pokreće i daje joj snagu je, kako ona sama kaže, ljubav u koju veruje bezgranično.

 

 

makonda-tracker