damski

Moćnim trikom skriva višak na stomaku i kukovima: Damska haljina Melanije Tramp kakvu vredi imati u ormanu

1

Neke stvari se ne menjaju ni nakon što je Donald Tramp napustio Belu kuću: on izaziva gnev, a njegova supruga divljenje (makar modnog sveta)...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nekadašnji predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp i njegova supruga Melanija Tramp sinoć su u Njujorku bili među najzapaženijima na svečanosti na kojoj je najavljuje golf turnir LIV Golf International.


U pitanju je događaj koji će se predstojećeg vikenda održati u njegovom privatnom klubu u Nju Džerziju, a ovim potezom Tramp je naljutio porodice stradalih u terorističkom napadu na Kule bliznakinje 11. septembra 2001. godine jer je mesto održavanja turnira samo 80-ak kilometara od mesta stradanja.

 

Tramp nije komentarisao ove kritike, niti je delovao preterano uznemireno zbog njih, već je sa svojom lepom suprugom uživao u svečanom skupu.


Melanija Tramp još jednom je pokazala zbog čega spada u najbolje odevene žene sveta, kao i da je s pravom dominirala modnim stranama dok je još bila na mestu prve dame Amerike.

 


Za ovu priliku, supruga Donalda Trampa obukla je vrlo šik haljinu, u stilu najpoznatijih koje je nosila kao stanovnica Bele kuće. U pitanju je model midi-dužine i bez rukava, koji ima zatvoren okovratnik i vrlo je otmen.

 

 

Melanijina toaleta je u predelu struka ukrašena nabranom tkaninom koju pridržava decentna šnala, a reč je o sjajnom triku ukoliko želite da sakrijete eventualni višak u predelu stomaka i kukova.

 

Zbog toga se ovaj model može klasifikovati kao jedan od onih koji su po svačijem ukusu i za svaki tip građe, a da sve bude lepše, haljina je lepršava i savršena za leto.


Trampova životna saputnica ponela je uz to jednostavne srebrne salonke, a odlučila se za jednostavnu večernju šminku.

 

 

makonda-tracker