ne eksponira se

Živi SKRIVENA OD SVETA, nema je na porodičnim portretima: Melanija Tramp ima ROĐENU SESTRU za koju niste znali

0

Nakon što je Donald Tramp postao predsednik Amerike krajem 2016. godine, isplivalo je mnogo detalja o životu njegove prve dame Melanije, ali njena privatnost i dalje je u velikoj meri obavijena velom misterije

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada su se Donald i Melanija Tramp uselili u Belu kuću, ceo svet bio je zainteresovan za život ovog naizgled nespojivog para i svi su želeli da saznaju nešto više o njihovoj svakodnevici i onome što se krije iza zatvorenih vrata.


S posebnom pažnjom se o Melaniji čitalo na našim prostorima, budući da je supruga Donalda Trampa "naše gore list".

 

Lepa Slovenka, iz malog mesta po imenu Sevnica, vodila je zanimljiv život, prepun obrta i neočekivanih situacija, a malo je poznato da joj je u svim životnim izazovima najvernija podrška bila — sestra Ines Knavs.

 


Dve godine starija lepotica i Melanija zajedno su živele u Ljubljani, gde su pohađale srednju školu, a obe su maštale da će izgraditi karijeru u modnoj industriji. Naime, njihova majka Amalija radila je u jednoj fabrici dečije odeće, a porodica je i te kako koristila njen dar za šivenje.


One nikad nisu nosile odeću iz prodavnica — rekao je jednom prilikom izvor blizak porodici Knavs.

 


Početkom devedesetih godina, Ines i Melanija su se zajedno preselile u Milano, gde je mlađa sestra i buduća prva dama Amerike dobila ponudu da se bavi modelingom, dok je Ines želela da postane dizajnerka. Iako je Melaniji sve išlo lako, njena starija sestra nije bila te sreće, navodno nije bila dovoljno drčna da se izbori za svoj status u ovoj industriji.

 

1 / 14 Foto: Profimedia


Stvarno je želela da se bavi modom, ali nije umela da se probije. Jednostavno nije bila kao ostale devojke tamo, koje su se ponašale kao kraljice. Ona je bila vrlo fina i pristojna — istakao je francuski fotograf Ale de Basevil, koji je sarađivao sa sestrama Knavs.

 


Budući da je Melanija uspela da izgradi manekensku karijeru, Ines je odlučila da je verno prati i podržava na ovom putu, a zbog sestre se nekoliko godina kasnije preselila u Njujork. Tamo ona stanuje i danas, gde se bavi umetnošću, a iako ne voli bespotrebno da eksponira svoju sestru, Melanija se više puta pohvalila Inesinim ilustracijama na društvenim mrežama.

 

Manje poznata od sestara je, inače, ranije bila izuzetno aktivna na društvenim mrežama, ali je po dolasku zeta Donalda na mesto predsednika SAD odlučila da prestane da objavljuje detalje o životu porodice. Ovog pravila se drži i nakon što su Trampovi napustili Belu kuću, a koliko dobar odnos sa sestrom i zetom ima pokazuje to što Ines danas živi u luksuznom stanu na Park aveniji koji je u vlasništvu Trampovih.

 


Melanija godinama ne želi da otkriva detalje o svojoj sestri u javnosti i time je izlaže oku javnosti, ali je poznato da joj je ona najverniji saveznikk u vaspitavanju sina Barona. Jedine dostupne fotografije na kojima danas možemo da vidimo sestre zajedno jesu one stare dosta godina i čak decenija, između ostalih i fotografije nastale na venčanju Melanija i Donalda Trampa.

 

 

makonda-tracker