nedostajala nam je!

Stilizovana bolje od većine prvih dama na svetu: Melanija Tramp uslikana prvi put od napuštanja Bele kuće — i ZANOSNA je

1

Supruga bivšeg američkog predsednika nikad nije marila za pažnju medija, pa se mesecima uspešno skrivala od paparaca, ali oni su je konačno spazili!

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Nakon što su u januaru spakovali kofere i napustili Belu kuću, Trampovi su jedan period proveli u svom ekskluzivnom imanju Mar-a-Lago Club u Palm biču, a potom se vratili u Njujork.


Tako je porodica nastavila sa svojom svakodnevicom u kojoj su Donald i Melanija sa sinom Baronom uživali pre nego što je Tramp dobio političke aspiracije. Kako za People tvrdi izvor blizak bivšem predsedniku i prvoj dami, Melanija i njen petnaestogodišnji sin provešće leto na relaciji Menhetn-Bedminster, a paparaci su je pre nekoliko dana spazili u Njujorku, u blizini čuvene Tramp kule.

 

Nekadašnja prva dama Sjedinjenih Američkih Država, koja je ostavila trag i kao jedna od najbolje odevenih na ovoj funkciji, očito je ostala verna poslovnom stilu koji je izgradila tokom predsedničke kampanje svog supruga i nema nameru da se vrati provokativnom načinu odevanja koji je negovala pre nego što su Donald Tramp i ona zakoračili u svet politike. Melanija se opredelila za smart casual izdanje, sastavljeno od svetlosmeđeg strukiranog blejzera brenda Burberry, belih farmerki i klasične bele majice, belih baletanki s potpisom modne kuće Christian Louboutin i jednom od svojih brojnih torbi marke Hermès. U odnosu na ranije, jedina razlika je to što se za njen svakodnevni stil ne vidi "iz aviona" da je svaki komad skupocen (mada nema sumnje da jeste), kao i to što no nosi štikle, bez kojih kao prva dama nije išla ni u posetu žrtvama prirodnih katastrofa.

 


Sofisticirano, ne preterano komplikovano, ali vrlo luksuzno — onako kako nas je Melanija Tramp navikla. Lepo je videti je ponovo, zar ne?

 

 

makonda-tracker