pametna moda

Za sekund skidaju najmanje 5 kilograma! Modne fore koje vizuelno preoblikuju telo i podižu samopouzdanje

0

Želite da izdužite i suzite figuru, sakrijete višak, istaknete najbolje na svom telu? Ne zaboravljajte na ove male trikove i u svakoj situaciji ćete biti zadovoljni izgledom.

foto: garetsworkshop/Shutterstock
foto: garetsworkshop/Shutterstock

Bez obzira na to šta vam na telu stvara nesigurnost, ove cake za vizuelno preoblikovanje figure biće vam od pomoći.

 

  • Muška košulja

 

Muška košulja, Košulja
foto: alinabuphoto/Shutterstock

Jedan od omiljenih komada sve popularnijeg boyfriend trenda proteklih godina je muška košulja u ženskoj odevnoj kombinaciji! Ona će biti savršen oversized predmet za dodavanje note ležernosti svakom autfitu, a pomoći će vam da sakrijete višak. Ipak, nemojte je nositi sa suknjama i širokim donjim delom odeće, već sa skinny farmerkama, helankama i sl.

 

  • Grudnjak

 

mini-suknja, mini suknja, Mini suknja, kožna jakna, Kožna jakna, džemper, moda, jesenja sezona
foto: Shutterstock

Jeste li znali da su istraživanja pokazala da čak 80 odsto žena nosi brushalter pogrešne veličine? Od toga čak 70 posto nosi premali, dok 10 procenata nosi preveliki. On može da bude uzrok lošeg utiska koji ostavlja figura i negativno da se odrazi za držanje, a neadekvatna veličina grudnjaka loša je i za zdravlje.
Zato probajte različite brojeve i pažljivije birajte brushalter, pa će i vaša figura delovati skladnije.

 

  • Baletanke

 

Cipele, Baletanke, Poslovni stil, Stil, Moda, Lepota
foto: Youtube printscreen

Sada nije doba godine za baletanke, ali od proleća obavezno kupite neki par. One će vam dodati na ženstvenosti, a daleko su udobnija varijanta od visokih potpetica za takav efekat.

 

  • Steznik

 

Kim Kardašijan, Kim Kardašijan Vest
foto: Instagram

Nimalo revolucionalno rešenje koje je poznato decenijama i tako dugo se koristi iz prostog razloga — funkcioniše! Na tržištu je sve više ovakvih "pomoćnika" za preoblikovanje tela, pre svega zahvajujući činjenici da se Kim Kardašijan godinama zahvaljuje steznicima za to kako ispada na fotografijama i populariše kao must have predmet, pa pronađite pravi za sebe i izgledaćete besprekorno. Naravno, budite vrlo oprezni i odaberite veličinu koja odgovara vašem telu, a ne preuzak, koji bi mogao da vam smeta i onemogući vam da normalno funkcionišete

 

  • Dekolte

 

dekolte
foto: Shutterstock/kiuikson

Najjednostavniji način da izgledate mršavije i više jeste da nosite V-izrez ili otkopčate jedno do dva gornja dugmeta na košlju. Većina žena s viškom kilograma skriva svoje telo tako što nosi široku i zatvorenu odeću, ali tako samo deluje još krupnije, a čak i mali dekolte ili V izrez može da ih otvori i čini da deluju vitkije, elegantnije i ženstvenije.

 

 

 

makonda-tracker