nesvakidašnje

Jedan detalj daje šik notu: Tamara Vučić na Bočelijevom koncertu u damskoj maksi-haljini

5

Sinoćni nastup slavnog Andree Bočelija na Belgrade River Fest-u okupio je sam krem, a među onima koji su uživali u glasu slavnog italijanskog tenora bila je i srpska prva dama

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

U Beogradu je sinoć održan spektakularni koncert žive legende i jednog od najboljih tenora današnjice Andree Bočelija, koji je sa sopranom Kristinom Pasaroju izveo neke od najlepših arija iz Verdijevih, Pučinijevih i Belinijevih opera.


Specijalni gost italijanskog umetnika bila je naša pop pevačica Jelena Tomašević, koja je najpre sama otpevala pesmu grupe Biber "Gde si bilo, jare moje", nakon čega je imala čast da s Bočelijem izvede numere "Vivo per lei" i "Canto della pera".

 

Jedan od najvažnijih kulturnih događaja u prestonici ove godine okupio je veliki broj poznatih ličnosti iz svih sfera, a među onima koji su uživali u Bočelijevom glasu bila je i prva dama Tamara Vučić, supruga predsednika Republike Srbije. 


Poznata po svedenom, ali vrlo upečatljivom stilu, ona je i ovog puta odabrala odmeren autfit, a u pitanju je maksi-haljina koja odiše jednostavšću i elegancijom.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Tamara Vučić pojavila se u crnoj kreaciji bez rukava koja pada do poda, blago je strukirana i lepršava i spada u modele koji su savršeni za tople letnje večeri. Ipak, nije u pitanju sasvim obična crna haljina jer je krasi vrlo efektan detalj — dve roze i jedna bela pruga koje se pružaju niz toaletu, a identični motivi nalaze se i na šik ravnoj kragni.

 

U pitanju je odličan način da se nenametljivo skrene pažnja na autfit, kao i da se uokviri lice.

 

 

Reč je, inače, o sada već rasprodatom modelu s potpisom proslavljene srpske dizajnerke Roksande Ilinčić, čiju odeću rado nose vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton, glumice Emili Blant i Dženifer Garner, kraljica Ranija od Jordana... Elegantna kreacija nazvana je Midnight Aima i napravljena je u potpunosti od svile, a njena cena je, sudeći po zvaničnom sajtu kreatorke iznosila 797,50 britanskih funti, odnosno trenutno oko 937,50 evra, dok je još bila dostupna u prodaji.

Srpska prva dama ponela je uz ovaj trendi komad belu pismo-tašnu, a opredelila se za jednostavnu večernju šminku i talase u kosi.

 

 

makonda-tracker