nestvarna!

Dženifer ima roze, a Kejt — u BOJI SUNCA! Vojvotkinja od Kembridža očarala DAMSKOM haljinom čuvene srpske dizajnerke

1

Nedavno nas je holivudska glumica Dženifer Garner oduševila svetloroze damskom toaletom, a očito je i Kejt Midlton uzdahnula kad ju je videla... i potražila još lepšu varijantu!

foto: EPA-EFE/Rudolph Brown
foto: EPA-EFE/Rudolph Brown

Prilikom nedavnog gostovanja u emisiji komičarke Elen Dedženeres, holivudska zvezda Dženifer Garner (49) pojavila se u haljini koja je privukla mnogo pažnje javnosti. Ona je odabrala damsku toaletu s potpisom srpske dizajnerke s adresom u Londonu Roksande Ilinčić, i to model u roze boji nazvan Brigitte.


Među onima koje je glumica očarala ovim modnim odabirom možda je bila i Kejt Midlton, supruga princa Vilijama i vojvotkinja od Kembridža, koja je nakon duže pauze ponovo odlučila da ponese komad slavne Roksande, inače jedne od njenih najdražih kreatorki.

 

Princ Vilijam i Kejt Midlton, ovih dana uživaju na drugoj strani Atlantskog okeana, budući da su u kraljevskoj turneji po Karibima, a vojvotkinja je već pokazala nekoliko vrlo trendi autfita. Sada se vratila svom starom pravilu da se kada joj zatreba nešto u najefektnijoj nijansi žute okrene čudesnom umu Roksande Ilinčić, pa je ponela jarkožutu verziju haljine koju je nedavno nosila Dženifer Garner.


Kejt je ovu toaletu odabrala za prijem kod generalnog guvernera Jamajke Patrika Alena i njegove supruge Patriše u Kingstonu.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/Rudolph Brown

 

U pitanju je haljina čija cena iznosi više od 1.300 evra, sečena je u predelu struka, a odatle pada do sredine potkolenice. Ova damska asimetrična haljinica savršeno odražava Roksandinu ljubav prema arhitetkuri, koju je studirala dok je živela u Beogradu, a slavi jednostavnost i laska svakoj figuri.

 

 

Napravljena je od dvostrukog krepa i ima svilenu postavu, što koraku daje gracioznost i ženstvenost, a ključni detalj je mašna vezana u labav čvor na jednom ramenu.

 

 

Intenzivna žuta nijansa odličan je izbor za brinete i pomaže Kejt da privuče sve poglede, a kombinovala ju je s belom clutch torbicom brenda Salvatore Ferragamo, belim salonkama Cece sa zlatnim detaljima modne kuće Aquazzura i zlatnim nakitom.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker