otvoreno

NAJSREĆNIJOM JE ČINI OSMEH SUPRUGA I SINA: Tamara Vučić otkriva kako je biti NAJMLAĐA, ali i NAJLEPŠA PRVA DAMA! (FOTO)

59

Supruga Aleksandra Vučića progovorila je o porodici, detinjstvu, ali i tome da li joj imponuju komplimenti svetskih medija.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Supruga srpskog predsednika Aleksandra Vučića, Tamara Vučić, progovorila je u intervjuu za magazin Hello o porodici, uspomenama iz detinjstva, ali i tome šta je to čini srećnom.

 

Tamara je otkrila šta je vezuje za Loznicu, grad njenog detinjstva, ali i kakve su njene najdraže uspomene.

Tamo su mi roditelji, familija, nekoliko dugogodišnjih prijatelja. Nažalost, vreme mi ne dopušta da tamo odlazim onoliko često koliko bih volela, ali je moj rodni grad naša obavezna destinacija za sve velike praznike", ispričala je Tamara, pa dodala:

Sećam se tople atmosfere i lepih druženja kojima, čini mi se, može da se pohvali samo manja sredina. Danas mi je zabavno kad gledam stare fotografije. Mnogo sam volela nakit i stalno sam se kinđurila. Simpatična je i anegdota da sam u obdanište u Krupnju, gde smo kratko vreme živeli, išla svega tri dana, jer ni tada nisam mogla da spavam u popodnevnim časovima, kao što je i danas slučaj.

1 / 4 Foto: Marina Lopičić

Kada su britanski mediji nedavno birali najlepše prve dame u svetu, prvo mesto su podelile Tamara i Melanija Tramp.

Nema sumnje da to imponuje, ali suštinski ništa ne znači. Odaću vam još jednu zanimljivost, sa kojom me je upoznala prva dama Turske, Emine Erdogan. Rekla mi je, citiram, da sam ja najmlađa prva dama na svetu. Mislili su da je najmlađa prva dama Sijera Leonea, međutim, ispostavilo se da je godinu dana starija od mene. Sve su to zanimljive trivije, ali ako nemate želju da nešto zaista učinite i donesete promenu, sve je bezvredno i prođe za tren.

Na pitanje šta je čini srećnom ima spreman odgovor:

Topla atmosfera u porodičnom domu. Osmeh mog supruga i našeg sina, kao i zagrljaj sinova mog brata. Porodična gužva, kada je mali prostor koliko nas ima.

 

makonda-tracker