praktično & trendi

Ovaj šorts može se naći u SVAKOJ prodavnici u Srbiji: Letnji autfit Megan Markl koji baš svako može da kopira

0

Vojvotkinja od Saseksa prekršila je i kraljevsko i modno pravilo o oblačenju, a izgleda — besprekorno!

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nije uobičajeno videti pripadnice kraljevljske porodice u odeći koja otkriva butine, niti modni znalci preporučuju da se džins kombinuje sa džinsom, ali ako pitate Megan Markl — sve je dozvoljeno i sve može da izgleda vrlo atraktivno ako ga nosite sa samopouzdanjem!


Princ Hari i njegova supruga vratili su se svom načinu života po povratku iz Velike Britanije, gde su boravili kako bi s kraljevskom porodicom obeležili Platinasti jubilej kraljice Elizabete II. Tako je Hari nastavio sa svojim polo mečevima, a Megan i dalje stoji pored terena i navija za njega. Za najnoviji meč pripremila je posebnu odevnu kombinaciju, u kakvoj nije moguće videti neku drugu članicu ove porodice.


Megan je, naime, odlučila da se pojavi u teksas šortsu koji potpisuje brend Doen, duboki model koji je vrlo kratak i ima efektne džepove na prednjoj strani. 

 

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Kombinovala ga je s košuljom od svetlog teksasa, kojoj je podrvrnula rukave i otkopčala nekoliko gornjih dugmića, a uz to je podigla kragnu i postigla još efektniji izgled.

 

 

U pitanju je letnji stajling koji je svima lako dostupan, a ovih dana gotovo da nema butika ni u našoj zemlji u kojoj se ne mogu naći baš ovakvi komadi.


Paparaci nisu uspeli da nam pokažu kakvu je obuću ponela vojvotkinja od Saseksa, ali ovakav autfit dlično izgleda i uz bele patike, i uz ravne sandale, kao i uz espadrile, papuče, baletanke... Bilo šta što već imate u cipelarniku!

 

 

makonda-tracker