cvetni dezen

Lepršava, ženstvena, idealna uz ravnu obuću: Haljinica Kejt Midlton pogodna za bilo koji dnevni izlazak tokom proleća

2

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža ovih dana borave na Karibima, a za ljubitelje Kejtinog stila to je još jedna prilika da uživaju u njegovoj ležernijoj varijanti

foto: i-Images / Eyevine / Profimedia
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton započeli su svoju karipsku turneju, a jedna od njihovih prvih stanica bila je porodično imanje u Belizeu, na kom se uzgaja kakao.


Par je planirao da poseti više od jedne farme, ali je lokalno stanovništvo iz protesta protiv kolonijalizma igralo fudbal na polju na kom je trebalo da sleti njihov helikopter u podnožju planina Maja u istočnoj Gvatemali.

 

Kraljevski par nastavio je ipak s turnejom u jednom seocetu, pa su posetili imanje i fabriku Che’il Mayan Chocolate, koju vodi jedna lokalna porodica i uživali u čokoladnim poslasticama.


Za ovu priliku, Kejt je izašla iz svojih strogih kaputa i vrlo svedene zimske odeće i uskočila u lepršavu plavu haljinu brend Tory Burch, čija cena iznosi skoro 420 evra.

 

1 / 4 Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

 

U pitanju je model koji se reklamira kao savršen za odmor, a ukrašen je efektnim cvetnim dezeno, u crvenim, belim i svetloplavim nijansama. Haljina je A kroja i širi se već ispod grudi, ima kratke rukave, štepana je, a sadrži i skrivene džepove.

 


Uz ovaj jednostavan prolećni i letnji komad Kejt je ponela bele vezene espadrile Stele Mekartni, a svoj čuveni skupoceni venčani prsten sa safirom kombinovala je s alkama ulepšanim perlicama koje su prekrivene tkaninom, vrlo pristupčnim nakitom za koji je izdvojlia oko 65 evra.

 


Vojvotkinja je ostala odlično raspoložena, uprkos neprijateljskom dočeku lokalnog stanovništva i natpisima "Prinče Vilijame, napusti našu zemlju", a posebno je bila zainteresovana za proces pravljenja čokolade, u čemu se i sama okušala.


Mislim da će naša deca biti prilično ljubomorna — našalila se Kejt.

 


 

makonda-tracker