jednostavno je!

Kako izgledati STO PUTA LEPŠE nego inače? Kejt Midlton uvek koristi ISTI TRIK kad želi da hipnotiše izgledom

4

Možda vam je promaklo, ali svaki put kad vojvotkinjka od Kembridža posebno želi da ostavi utisak — pribegava istoj caki...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža i supruga princa Vilijama Kejt Midlton spada u najbolje odevene žene sveta, ali njen odevni stil prepun je nekih opštih crta koje se ponavljaju.


Jedna od njih je svakako nošenje zelene boje, u svim njenim nijansama.

 

Od vrlo otmene smaragdne svetlucave toalete kojom je sve očarala tokom boravka u Pakistanu, preko tufnaste haljinice koju je nosila u jednoj dečijoj bolnici, do čipkaste maksi večernje haljine kojom je oduševila gala večeri Portret 2017, nema odevne varijante kojom dominira zelena boja u kojoj Kejt Midlton nije izgledala spektakularno.

 

1 / 15 Foto: Profimedia


Eksperti kažu da to nije slučajno! Ne bira Kejt zeleno samo zato što je u pitanju intenzivna i upečatljiva boja, već jer su i njene oči ponekad zelenkaste.

 

Kako za britanski Hello ističe specijalista za boje Gabrijela Vinters, vojvotkinjine oči su tamne, ali ne sasvim — pod određenim svetlom mogu da dobiju nijanse zelene boje. Kada uz to obuče zelenu boju odeće, oči joj sijaju još snažnije i izgleda zanosnije...


Ona nosi boje svojih očiju često i veoma uspešno — ističe Vintersova. — Nošenje boja koje se slažu s onima koje su vam urođene učiniće da izgledate gracioznije, svežije i uzvišenije. To što Kejt nosi boje koje se slažu s bojom njenih očiju čini da izgleda elegantno bez previše truda, sija i uglađena je.

 

 

makonda-tracker