tako šik!

Dašak NJUJORŠKOG STILA i na ulicama Beograda: Ilda Šaulić ponela TRENDI sandale koje smo videli na — Sari Džesiki Parker

3

Ne čudi što je i Ilda Šaulić, među brojnim Srpkinjama, ljubiteljka Keri Bredšo, pa je ponela sandale koje smo već videli na čuvenoj Sari Džesiki Parker.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kada je u pitanju Sara Džesika Parker, prva asocijacija je neprikosnoven stil! Ona je postala prava modna ikona, bilo da se nalazi van seta i očiju reflektora, bilo da je u ulozi čuvene Keri Bredšo, legendarne Njujorčanke koju je odglumila u serijama "Seks i grad" i njenom nastavku "I tek tako".

 

 

Jedan od omiljenih Kerinih modnih izbora bio je onaj kada je nosila "rasparene" raznobojne sandale, koje su veoma brzo postale pravi trend i vanvremenski hit, mada je svakako potrebna hrabrost da bi se tako nešto ponelo. Sara Džesika Parker, koja ima i svoju modnu liniju, rešila je da vrati ove satenske sandale u epicentar popularnosti, pa je predstavila sandale u pink i žutoj boji sa srebrnim detaljem. Cena za prodaju ovih sandala: 385 dolara!

 

 

Sara Džesika nam je predstavila ove sandale na Instagramu, noseći ih s pink haljinom, a nisu samo Njujorčanke poludele za njima!

 

 

Srpska pevačica Ilda Šaulić pre nekoliko dana uslikana je u ovom neobičnom par sandala, brenda Rogue. Dok Sara svoje sandale nosi sa glamuroznom toaletom, Ilda se odlučila za nešto svedenije izdanje: crne pantalone i pomalo boho belu košulju, a obuća je učinila da stajling izgleda superšik!

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker