ah, te devedesete...

Stara 26 godina, košta — 19.180 evra! Priča o neobičnoj jakni u kojoj je Rijana saopštila da je u drugom stanju

2

Kao i sve što tiče Robin Rijane Fenti, objava njene trudnoće nije mogla da prođe tek tako, pa je pevačica svoj stomačić u poodmakloj trudnoći pokazala uz — modni bum!

foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Barbadoska pevačica (i nacionalna heroina) Rijana i reper ASAP Roki konačno su juče potvrdili višemesečne spekulacije da će postati roditelji. Poznati par pozirao je u Njujorku za editorijal modnih fotografija u kojima je glavni fokus na Rijaninom trudničkom stomačiću, što je stavilo tačku na tračeve stiže li prinova koju njihove porodice i fanovi željno iščekuju.


Nakon što je dugo skrivala stomak ispod predimenzioniranih odevnih komada, Rijana je ponovo odabrala takav odevni predmet — ogromnu pink jaknu, s tim što se sada raskopčala i pokazala da uskoro postaje mama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by R I H A N N A (@ririgalbadd)


Za ovu priliku ona je odabrala vintidž komad: Chanel jaknu, koja je predstavljena u okviru kolekcije za jesen 1996. godine, a njen dizajn potpisuje slavni Karl Lagerfeld. Reč je o puffer modelu koji mnogi nazivaju jorgan-jakom, a ukrašena je prepoznatljivim tipom džepova čuvene francuske modne kuće, pada do kolena i ulepšana je sićušnim zlatnim dugmićima u obliku zvezde. Ova jakna je i dalje dostupna u prodaji, a njena cena iznosi skoro 19.800 evra!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by R I H A N N A (@ririgalbadd)


Rijana ju je upotpunila nakitom karakterističnim za njen ekcentrični stil — Chanel lančićem za struk, bisernom ogrlicom i raspećem s potpisom Kristijana Lakroe!


Da sve bude još udobnije i ležernije, Rijana je ponela pocepane i predimenzionirane svetle farmerke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by R I H A N N A (@ririgalbadd)


Rijana, inače, obožava vintidž stil i ponosna je vlasnica mnogih komada koji su nas oduševili devedesetih. Tako je i ranije nosila Chanel odeću iz pomenute kolekcije za jesen 1996, kao i modele koje je za Gucci kreirao Tom Ford i odeću Džona Galijana za Dior.

 

Inače, toliko se često pojavljuju glasine da je Rijana trudna da se i sama nedavno našalila na njihov račun.

 

Razmnožavate me svake godine, prokletstvo — odgovorila je ona nedavno obožavateljki koja joj je u šali poslala poruku da bi volela da prisustvuje zabavi povodom rođenja njenog deteta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by R I H A N N A (@ririgalbadd)

 

Ipak, sada je prvi put bilo i izjava izvora bliskih pevačici, dok su ranije mediji uglavnom zagledali njen stomačić.

 

Rijana je trudna, to je očigledno, jako sam srećan zbog nje — rekao je za MTO News izvor blizak R'n'B zvezdi nakon što je ona prisustvovala ceremoniji na kojoj je na Barbadosu proglašena nacionalnom heroinom.

 

Drugi izvor otkrio je da je osoblju bilo zabranjeno da puši i konzumira alkohol u prostorijama kojima se Rijana kreće, kao i da je imala mučnine, zbog koje je jela posebno pripremane obroke.

 


 

makonda-tracker