saveti za oblačenje

Izazovne autfite zameniće svedenijim? 5 Rijaninih inspirativnih kombinacija koje može svaka trudnica da iznese

0

Kako svetski mediji navode, pevačica će u 2022. godini postati mama. Iako se svakodnevno piše o njenim potencijalnim trudnićama, sada je izgleda istina - ona je trudna. 

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako se od nedavno spekuliše jedna od najuspešnijih žena na svetu Rijana, postaće mama. Nedavno je te spekulacije potvrdio izvor blizak zvezdi:

 

Rijana je trudna, to je očigledno, jako sam srećan zbog nje — rekao je za MTO News izvor blizak R'n'B zvezdi.

Ona je do sada bila prepoznatljiva po svojim izazovnim stajlinzima i po tome kako je razne komade gerderobe kombinovala na neobičan način. To su najčešće bili izazovni autfiti koje baš svako ne može da ponsese. Sada smo izabrali 5 kombinacije koje je Rijana nosila, a koje su sa malim korekcijama prikladne za nošenje. 

 

1. Široki pastelni roze komplet uz koji je ukombinovala bele patike je odlična kombinacija ukoliko vam se ne nose štikle, a želite da budete formalnije obučeni. Ona je odlučila da ispod sakoa ne nosi ništa, ali vi možete nositi običnu belu kopulju. Od nakita možete isto kobinovati zlatne minđuše, narukvicu i prstenje. ukoliko želite sako možete ustručiti sa torbicom. 

 

Rijana
foto: DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia

2. Ukoliko volite street style onda je kombinacije bež ležernih komada sa širokim interesantno dizaniranim kaputom pravi izbor za vas. Možete dodati malo srebrnog nakita, kao i cipele sa niskom potpeticom. Vaš izbor uz ovo mogu biti sportske bež patike. 

 

Rijana
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

3. Ova kombinacija je odličan izbor za zimski period. Ukoliko volite crno, a zelite da vam bude toplo, da izgledate efektno, a da u isto vreme se osećate udobno onda je crnu teddy trenerku sa istom takvom torbicom, uz koju je Rijana ukombinovala tamnu rilku, naočara i cipele. Umesto štikli vi naravno možete izabrati cipele ili patike. 

 

Rijana
foto: DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia

4. Crna u isto vreme ležerna i svečana kombinacija uz koju je pevačica ukombinovala efektne naočara za sunce i decentnu narukvicu, kao i crne salonke. Ovu kombinaciju možete iskoristiti kada idete sa prijateljicama na ručak. 

 

Rijana
foto: Jackson Lee / SplashNews.com / Splash / Profimedia

5. Rijana uz sve kombinacije voli da uklapa visoke potpetice, međutim, vi ne morate izabrati ovaj komad, nego vaš izbor mogu naravno biti patike. Debela sportska trenerka je odličan izbor za zimske dane i odlazak na jutarnju kafu sa prijateljicama. 

 

Rijana
foto: GIO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

 

 

makonda-tracker