zrači samopouzdanjem

Praktično, provereno i emituje ― MOĆ! Kraljica Leticija ponovila svoj zaboravljeni (I TAKO TRENDI) jesenji autfit

0

Leticija od Španije, supruga kralja Felipea VI, žena je koja ume da nosi sve što poželi! Ipak, ako nas pitate njene poslovne odevne varijante su jednostavno neprevaziđene, a ova je jedna od boljih.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Budući da je i sama godinama radila kao novinar, i u tome bila izuzetno uspešna i cenjena, kraljica Leticija od Španije ne propušta događaje koji se tiču njenog starog posla.


Ona je navodno toliko uživala u čarima novinarstva da je želela da nastavi da se bavi ovim poslom i po udaji za kralja Felipea, ali joj ta želja ipak nije bila uslišena, te se posvetila kraljevskim dužnostima. Na njenu sreću, to često podrazumeva dodele nagrada za novinarstvo i saradnju s njenim starim kolegama, a juče se s njima družila na seminaru u Riohi.

 


Španska kraljica je prisustvovala ovoj manifestaciji po deseti put, a pripremila je za tu ptiliku, kao i svake godile vrlo zanimljivu odevnu kombinaciju koja odiše poslovnim stilom, ali je prilično praktična i maštovita.


Ključni deo Leticijinog autfita je pepito karo crno-beli blejzer svog omiljenog high street španskog brenda Uterque koji ima dvostruko kopčanje, lažne džepove, blago je strukiran i nešto duži. Njemu je, umesto suknje u istom dezenu, kako se sako reklamira, ili pantalona, dodala uske helanke od lažne kože iste modne kuće, koje su njenom izgledu dale pomalo edgy notu.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Španska kraljica ponela je uz to crnu bluzu i crne salonke od prevrnute kože s  visokom štiklom, dok je kosu pustila, a šminku ponovo svela na minimum.


Inače, ovo je kombinacija u kojoj smo već videli Leticiju u januaru 2020. godine na jednom poslovnom sastanku, s tim što je tom prilikom nosila crnu rolku i lakovane cipele. Takođe, pepito karirani sako kraljica Španije nosila je i početkom ovde godine, ali u spoju s potpuno neočekivanim donjim delom odeće!
 

 

makonda-tracker