zrači elegancijom

S bojom strasti ne može da omane! Kraljica Leticija u praktičnoj haljini u kojoj svaka žena izgleda kao ZAVODNICA

0

Španska kraljica rado i često eksperimentiše kada je u pitanju moda, ali bez sumnje najjači utisak ostavlja u svojoj omiljenoj crvenoj boji ― boji ljubavi, strasti i Španije!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supruga španskog kralja Felipa VI jedna je od najbolje odevenih žena sveta, a kad odabere da se od glave do pete pojavi u crvenom nema joj ravne!


S vremena na vreme, Leticija od Španije odluči se za odevnu kombinaciju kojom dominira crvena boja i u svom garderoberu ima različite modele haljina u svim nijansama crvene, a najnovija je ultrapraktični komad koji pristaje svakoj ženi.

 

Ona se, naime, na svečanom ručku koji je u Kraljevskoj palati u Madridu priređen u čast kolumbijskom predsedniku Ivanu Dukeu i njegovoj prvoj dami Mariji Julijani Ruiz pojavila u šik toaleti s potpisom jednog popularnog španskog brenda.


Reč je od haljini sečenoj ispod grudi koja vizuelno izdužava figuru i od kukova je pada blago plisirana, a krase je 3/4 rukavi s blagim puf efektom. Španska kraljica odlučila se za zatvoren model koji seže do članaka i koji je već nosila u junu 2020. godine, a kombinovala ga je sa crvenim cipelama od prevrnute kože i otvorene pete Karoline Erere. Naravno, budući da je zavodljiva crvena glavna "tema" ovog autfita, Leticija je ponela duijamantske viseće minđuše s rubinima, i to skupocene komade nakita koji pripadaju njenoj svekrvi i bivšoj kraljici Sofiji.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker