sva u crnom

MIDI CRNA HALJINA odiše suptilnim seksepilom: Kraljica Leticija se SPEKTAKULARNO vratila kraljevskim dužnostima

0

Leticija od Španije održala je novu modnu lekciju prvih dana septembra u Madridu!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Španska kraljica Leticija je, zajedno sa porodicom, provela veći deo leta na odmoru na Majorci, a kraj avgusta doneo je nju nešto tužniji period. Naime, princeza Leonor od Asturije, starija ćerka kraljice Leticije i kralja Felipea, otputovala je na školovanje u Vels, a njihov rastanak bio je više nego dirljiv.

 

Nakon letnjeg perioda, stigao je red i na izvršavanje kraljevskih dužnosti, a Leticija od Španije se na spektakularan način vratila svom poslu. Ona se pojavila na Retina ECO dodeli nagrada u Madridu, a lično je uručila četiri nagrade.

 

Za ovu priliku odabrala je savršenu crnu haljinu; u pitanju je midi-model koji potpisuje španski brend Maria Malo. Crna haljina ima romantičan V-izrez, ali ne otkriva dekolte, kratke rukave, malo je stegnuta oko struka, a donji deo je pencil-kroja i seže do kolena. Model se zove Lovely Lolita i od organskog je bambusa, a kraljici stoji savršeno. Leticija je uz ovu haljinu ukombinovala crne cipele s visokom potpeticom svoje drage modne kuće Carolina Herrera, a uz sve to nosi i klač torbicu brenda Magrit, kao i zlatne minđuše Tous Shell.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker