slučajno ili...?

Za kraj septembra biraju ― ISTO! Jedna stvar je ovih dana ZAJEDNIČKA stilu najpopularnijih plemkinja

1

Slučajno ili ne, neke od naših omiljenih pripadnica kraljevskih porodica razmišljale su na isti način dok su birale svoje autfite za poslednje dane septembra

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Leto se i kalendarski završilo, a pripadnice kraljevskih porodica odlučile su da u njegovim čarima uživaju okrećući se prirodi i razmišljale slično: zamenile su elegantnu obuću udobnom. Tačnije, najudobnijom mogućom!


Prva koja je ovih dana poručila zbogom štiklama bila je kraljica Ranija al Abdulah, supruga jordanskog kralja, koja je tokom šetnje šumom nadomak sela Birgeš nosila vrlo udobne cipele za nezgodnije zemljište, a kombinovala ih je s udobnim teget pantalonama i svetloplavom košuljom ukrašenom efektnim raznobojnim vezom. Kao i uvek kada ima dnevne obaveze, Ranija od Jordana je nosila naočare za sunce, a ovog put aje izbor pao na tamna stakla.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Nakon toga smo, posle dužeg odsustva iz javnosti, videli i Kejt Midlton, koja se sita našetala odmarajući od visokih potpetica! Najpre je u udobnim čizmicama na pertlanje i sporskoj jakni vežbala u šumi s pripadnicima Kraljevskog ratnog vazduhoplovstva...

 

1 / 3 Foto: Profimedia


... nakon čega je u Kumbriji razgovarala s preživelima holokausta u crnoj varijanti kratkih čizama s pertlama...

 

1 / 2 Foto: Profimedia


... da bi potom u Londonu u belim patikama igrala tenis s Emom Radukanu!

 

1 / 2 Foto: Profimedia


Kad već njene modne konkurentkinje nisu ovih dana na visokim potpeticama, zašto bi ih nosila španska kraljica Leticija? Ona je, takođe, odbacila eleganciju i sa suprugom Felipeom Vi posetila ljude koji su evaukisani iz svojih domova nakon erupcije vulkana na La Palmi. Ona je tanku maslinastozelenu parku i bež pantalone upotpunila patikama za trčanje i pokazala da je i te kako stajliš šta god da obuje.
 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker