Kako uklapati raznobojne čizme

Zbogom, DOSADNE crne čizme: Pogledajte koje boje su zavladale decembrom

0

Za razliku od leta gde svaki komad odeće dolazi do izražaja zimi se, sem kaputa i čizama, ne vidi mnogo. Zato vam izdvajamo četiri neobične boje koje možete uklapati ove sezone. 

Raznobojne čizme za ovu sezonu
Raznobojne čizme za ovu sezonufoto: Kaspars Grinvalds/Shutterstock

Crne čizme su sastavni deo svakog garderobera. Ravne, na štiklu, kožne pa čak i gumene, nema osobe koja ne poseduje bar jedan par klasičnih crnih čizmi.

 

Međutim, nije loše s vremena na vreme malo "začiniti" autfit zanimljivom, raznobojnom obućom. Pogledajte koje boje su u modi i ove zime i kako ih kombinovati na najbolji mogući način.

 

Zelena 

 

Ova boja asocira na Božić i novogodišnje praznike a u kombinaciji sa ljubičastom ova boja može doći do izražaja. Tako, recimo, uz zelene čizme možete upariti ljubičasti kaput ili šal. 

 

Ove dve boje se nalaze nasuprot jedna drugoj na "paleti boja" što znači da se međusobno podudaraju i dovode do izražaja. Obratite pažnju pri odabiru nijanse, ako je jedna boja svetlija mora biti i druga.

 

Kraljevskoplava

 

Ova boja prosto predstavlja zimu i hladnoću. Duboke plave čizme su u modi i ove sezone. Ova bogata nijansa plave dolazi do izražaja uz šta god je obukli. Posebnu pažnju obratite na plave kaubojke koje su postale potpuni hit. 

 

 

Crvena

 

Prznična boja dominira decembrom u svakoj kombinaciji. Bile to sitne minđuše ili predimenzionirani kaput ova boja se ne može zaobići. Za sve koji žele a ne usuđuju se da eksperimentišu sa bojama crvene čizme su odličan početak. 

 

Od dnevne do noćne varijante mogu pronaći svoje mesto u svakoj kombinaciji. Posebno dolaze do izražaja uz karirani i pepito dezen.

 

Srebrna

 

Neobična, metalik srebrna boja, se ove godine našla među favoritima kada je obuća u pitanjuu. Nije ni čudo što se trend nastavio i tokom zimskog perioda pa sada vidimo i srebrne čizme. Kombinovane uz belu, crnu ili sivu podići će svaki autfit na viši nivo.

1 / 1 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako nositi kaubojske čizme

 

makonda-tracker