moda za 2024. godinu

NOSE SE UZ SVE, udobne su i tako šik: Ako volite ravne cipele, ovaj kultni model biće ultimativni hit 2024. godine

0

Nisu svi ljubitelji visokih potpetica, a ove ravne cipele odavno su obožavane među zaljubljenicama u modu.

Pradine mokasine ove sezone su ultimativni hit
Pradine mokasine ove sezone su ultimativni hitfoto: photo-lime/Shutterstock

Visoke potpetice izgledaju jako privlačno, ali kada je reč o udobnosti, ništa ne može nadmašiti mokasine. Osim što su udobne, ove cipele su tako šik, stoga ne čudi da će biti veliki hit i u mesecima pred nama

 

Kultni Pradin logotip u obliku trougla i te kako je poznata slika u modnom svetu. Od kožnih torbi Saffiano do mini najlonskih torbi, stvorenih za nošenje preko ramena, logo kultnog brenda odmah je prepoznatljiv simbol dizajnerskog luksuza.

 

Poslednjih godina on se ne nalazi isključivo na torbama, već se pojavljuje i na odeći, dodacima za kosu i šeširima.

 

Ove sezone takođe se ističe u kolekciji obuće, na čelu s Pradinim mokasinama, a koje su stekle gotovo kultni status među zaljubljenicima u modu i trendseterkama.

Izrađene u lakiranoj crnoj koži, te u ostalim umerenijim bojama, Pradine mokasine privukle su pozornost Pernille Teisbaek, Gosie Boy i drugih, a čak su se pojavile na nogama nekolicine posetilaca Nedelje mode u Parizu. Iako su mokasine same po sebi bezvremeni klasik, nedavna Pradina ponuda sada je posebno savremena, zahvaljujući aktuelnoj debeloj potplatu s platformom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura (@lauri.style)

 

S obzirom na to da se često favorizuju dizajnerske cipele na petu, zanimljivo je primetiti da je praktičnija obuća dobila na važnosti ove godine. Čini se da se ljubitelji mode okreću cipelama koje stilski spajaju udobnost i eleganciju i nosive su u brojnim prilikama.

 

 

Baš poput većine kultnih modnih komada, i ove su se u tren oka rasprodale, a Pradin primer sledili su brojni drugi brendovi, od onih luksuznih do street style, predstavljajući modele koji će se nositi narednih meseci, piše tportal.hr.

 

Bonus video

Maison Margiela mary jane cipele

 

makonda-tracker