klasika

Ovaj kaput Milene Vasić ostaće trendi zauvek: Svaki stajling pretvara u ČISTU OTMENOST, privlači pažnju, a nije napadan

0

Ako postoji komad u koji možete biti sigurni da vredi uložiti novac, to je ovaj klasični kaput koji je ponela popularna srpska glumica

Milena Vasić na konferenciji povodom premijere predstave 'Budućnost'
Milena Vasić na konferenciji povodom premijere predstave "Budućnost"foto: Antonio Ahel/ATAImages

U Beogradskom dramskom pozorištu juče je održana konferencija za medije povodom predstojeće premijere predstave "Budućnost" slovenačkog režisera Zige Divjaka.

 

Reč je o predstavi u kojoj nema razgovora među likovima, izuzev glasovnih poruka i pisanih reči, a predstavlja postapokaliptičnu viziju budućnosti.


U njoj ćemo gledati srpsko-slovenačku glumačku ekipu, a među onima koji su govorili na konferenciji bila je srpska glumica Milena Vasić, koja je istakla da je najvažnije da imamo svest o živim bićima na raznim nivoima i da tu svest kasnije po potrebi menjamo.

Mi smo toliko daleko od svesti da smo samo jedan deo eko sistema. Radili smo na tome da osvestimo tu priču. I put od hiljadu kilometara mora da se počne jednim korakom, kaže jedna kineska poslovica. Čini mi se da nismo nikada imali ovakvu predstavu u Beogradu. Ovaj korak koji smo mi dali je samo jedan skromni doprinos, a to je priča o empatiji, osećanjima, o svim živim bićima, ne samo o ljudima – istakla je glumica.

 

Milena Vasić na konferenciji povodom premijere predstave 'Budućnost'
Milena Vasić na konferenciji povodom premijere predstave "Budućnost"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milena Vasić odabrala je za ovu priliku vrlo udoban i prijatan stajling, sastavljen od zelenog džempera, crnih skinny pantalona i kratkih čizama s nitnama, a ključni deo njene modne kombinacije je vanvremenski kaput koji pruža vrlo elegantan izgled.

 

Kaput Milene Vasić sa herringbone šarom


Glumica je ponela efektan model maksi dužine i klasičnog kroja, jednostavan komad koji je idealan za svaku jesenju i zimsku sezonu, a ono što ga izdvaja je tzv. "uzorak riblje kosti".

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ova efektna šara, u svetu poznata kao herringbone pattern, već decenijama spada, u najpopularnije izbore za kapute.


Otkako su iz muške mode prešli u žensku, kaputi s dezenom riblje kosti bili su jednako popularni u svim modnim erama. Nije bilo perioda u kome su oni smatrani passé komadom i poznati su po tome što pružaju vrlo elegantan i otmen izgled, bez obzira na to uz šta se kombinuju.

 

Milena Vasić u herringbone kaputu
Milena Vasić u herringbone kaputufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Iako imaju šaru, herringbone kaputi nisu toliko napadni kao karirani i pepito modeli, a ostavljaju utisak svedenog stila koji je dinamičniji i efektniji od jednobojnih kaputa. U pitanju je model koji će ostati u trendu najmanje još decenijama, a dopušta kombinovanje na razne načine.

 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako je Maša Memedović od ćebeta napravila kaput

 

 

makonda-tracker