ultrašik

Lepši od svake haljine, ženstven, a tako jednostavan: KOMBINEZON Melanije Tramp koji sigurno nećete zaboraviti

0

Bivša američka prva dama poznata je po otmenim midi-haljinama i damskim odelima, a sada je ponela nešto potpuno drugačije i još efektnije – komad koji zrači elegancijom i deluje superudobno

Melanija Tramp pozdravila je nove građane Amerike u vrlo šik izdanju
Melanija Tramp pozdravila je nove građane Amerike u vrlo šik izdanjufoto: SAUL LOEB / AFP / Profimedia

Nekadašnja prva dama Amerike Melanija Tramp, supruga 45. američkog predsednika i biznismena Donalda Trampa, retko se pojavljuje u javnosti otkako su Trampovi napustili Belu kuću, ali svaki put oduševi svojim upečatljivim poslovnim stilom.


Sada je napravila izuzetak i izašla iz medijske ilegale kako bi se obratila novim građanima Sjedinjenih Američkih Država i podelila sopstveno iskustvo o emigraciji iz Slovenije.


Ona je u Vašingtonu održala govor na ceremoniji proslave naturalizacije 25 građana iz 25 zemalja.


Vi ste Amerikanci – rekla je Melanija i dodala da treba da budu ponosni.

Put do državljanstva je težak. Rođena sam i odrasla u živopisnoj Sloveniji, gde su me roditelji naučili važnosti radne etike i ostvarivanja svojih snova – istakla je i priznala da joj se u jednom trenutku "život pretvorio u organizovanje paprilogije" i da su joj stalni saputnici postali "strpljenje i oprez".

 

Melanija Tramp održala je govor na ceremoniji proslave naturalizacije 25 novih građana SAD
Melanija Tramp održala je govor na ceremoniji proslave naturalizacije 25 novih građana SADfoto: ALEX WONG / Getty images / Profimedia

Najnovija modna kombinacija Melanije Tramp


Melanija Tramp poznata je po otmenom i jednostavnom stilu koji ostavlja utisak, i koji je posledica njene velike modne transformacije tokom kampanje Donalda Trampa u trci za mesto predsednika Amerike.

 

Nakon što je odbacila svoj stari način odevanja, postala je veliki modni uzor i inspiracija prvim damama širom sveta, a sveden i upečatljiv poslovni stil nastavila je da neguje i po odlasku iz Bele kuće.


Upravo je takva i modna kombinacija koju je Melanija odabrala za ovu priliku. Ona se, naime, pojavila u crnom kombinezonu, koji na prvi pogled podseća na klasično žensko odelo.

1 / 6 Foto: ALEX WONG / Getty images / Profimedia

U pitanju je, ipak, odevni predmet iz jednog dela, koji je inspirisan sakoom i poslovnim pantalonama, a ima safari džepove u gornjem delu, tanke i nazubljene revere i blago naglašena ramena.

Melanijin kombinezon je ravnog kroja, prati liniju njenog savršeno izvajanog tela, a bivša prva dama rešila je da naglasi struk tako što je vezala jednostavan crni pojas.

 

Crni kombinezon Melanije Tramp koji naglašava struk
Crni kombinezon Melanije Tramp koji naglašava strukfoto: SAUL LOEB / AFP / Profimedia

Jesu li kombinezoni još uvek u modi?


Pre nekoliko sezona, kombinezoni su bili veliki hit i privremeno su bacili u senku dvodelne kombinacije, ali poslednjih godina su kompleti ponovo dominantan trend.


Ipak, to ne znači da smo se pozdravili s kombinezonima – naprotiv, oni su dobili svoje mesto u kolekcijama velikih modnih kuća.


Ovi komadi odišu elegancijom koja pomera svako modno izdanje korak napred, bez obzira na to prisustvujete li nekom svečanom događaju ili želite da dodate šik začin svom stajlingu za svaki dan. Uz minimalne aksesoare i stilizovanje, možete postići uglađen i efektan izgled za nekoliko sekundi.

 

Crni kombinezon Melanije Tramp
Crni kombinezon Melanije Tramp foto: ALEX WONG / Getty images / Profimedia

Danas kombinezone možemo naći u raznim stilovima, tkaninama i krojevima, što ih čini pogodnima za razne prilike. Oni zadovoljavaju sve modne ukuse i preferencije: od klasičnog monohromatskog dizajna koji je odabrala gospođa Tramp do razigranih dezena za opuštenije trenutke.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Žestok modni okršaj između ikone stila ili smerne profesorke 

 

makonda-tracker