jeste li nabavili svoj model?

NEMA POPULARNIJE jakne na ulicama Beograda: Ovaj model ultimativni je hit ove zime, a rado je nosi i Kira Najtli

0

Ova jakna već sezonama je na vrhu modnih trendova, a čini se da je ove sezone nezaobilazna u ženskim ormarima.

Kira Najtli u svojoj obožavanoj zimskoj jakni
Kira Najtli u svojoj obožavanoj zimskoj jaknifoto: PECK / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zima nam je pred vratima, a u hladnim danima rado nosimo što toplije jakne, bunde i kapute.

 

I ove zimske sezone zaljubljenice u modu lako kombinuju praktičnost i trendove, pa možemo naći mnogo modela koji su ujedno i vrlo topli i neopisivo šik!

 

Uz sve to, bitno je i da model bude večan, da ga možemo nositi i u narednim sezonama, a na ulicama i svetskih metropola i srpskih gradova dominira jedan model za koji se čini da ga obožavaju žene različitog spektra godina.

U pitanju je topla bajkerska jakna s krznenom postavom, koja se u više različitih boja može naći u prodaji u mnogim buticima.

 

Ovo je već nekoliko sezona jedan od omiljenih modela koji se nosi kad temperature padne, a čini se da je ove zime dostigao svoj modni pik.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josefin (@josefinekstroms)

 

Ova jakna nosila se i tokom jeseni, a nezaobilazna je i zimi; veoma je trendi, a garantuje udobnost i toplotu zbog krznene postave. Štaviše, čini se da je zauzela potpuni primat na street style sceni, a zapravo je vrlo popularna još od 2015. godine, kada se pojavio model Velocite, skandinavskog brenda Acne Studios.

 

Zašto je ova jakna tako popularna?

 

Ovu jaknu nabavila je i Kira Najtli, koja je i dalje vrlo rado i redovno nosi, a čini se da je od tad postala globalna miljenica nežnijeg pola.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TENET (@tenetshop)

Ova jakna ima fenomenalne i efektne detalje, poput kožnih kaiševa na rukavima, vratu i bokovima. Tu su i krznena kragna za dodatnu toplinu, a jedna od glavnih prednosti jeste oversized kroj, koji pruža neophodan komfor, pored atraktivnosti.

 

Osim toga, premda je najpopularnija u crnoj boji, ova jakna se može pronaći i u kamel i braon varijantama, a može se kombinovati na bezbroj načina. Takođe, i krzno na okovratniku i postavi može biti crne, ali i bele boje.

 

Uz rolke, džempere, uske ili široke pantalone, kombat čizme — s njom nema greške!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lene Lomholt (@llomholt)

 

Bonus video

Zara jakna

 

 

makonda-tracker