uvek sa stilom

Svake sezone je večan, ali ovako će se IZDVOJITI: 3 TRENDI načina na koja možete nositi CRNI KAPUT ove zime

0

Crni kaput nikada ne izlazi iz mode, a nova sezona donosi i trendove po pitanju kombinovanja ovog večnog komada.

Crni kaput uvek je provereno dobar izbor
Crni kaput uvek je provereno dobar izborfoto: Iuliia Fadeeva/Shutterstock

Klasični kaput u crnoj boji večan je komad koji se nosi već decenijama i nosiće će se i narednih decenija.

 

Reč je o univerzalnom komadu koji je nepogrešiv izbor, bez obzira na priliku ili doba, a to je i bezvremenski trend i za svečane prilike i za odlazak na posao.

 

Međutim, iako je u pitanju boja koja se uklapa uz sve, postoje i načini na koje ga možete kombinovati tako da odgovara i aktuelnoj sezoni, odnosno modnim trendovima.

 

Možemo ga stilizovati najsavremenije moguće, tako da mnogi ni ne primete da je to kaput koji ste kupili pre, recimo, deset godina. U tom eje njegova čar!

Danas je u ponudi mnogo različitih modela, od onih oversized, pa do šik komada s različitim detaljima u raznim bojama. U svakom slučaju, u pitanju je komad koji garantuje eleganciju, pa ga možete nositi uz gotovo sve i eksperimentisati s ostatkom stajlinga.

 

 

Na Nedelji mode u Parizu bio je nošen u mnogo različitih stajlinga, a ovo su neke ideje za uklapanje s novim trendovima.

 

3 predloga za nošenje crnog kaputa

 

  • Kontrast sa belom

 

Crni kaput uz belu suknju i, recimo, crnu rolku ili bluzu perfektno je kontrastna kombinacija, uz koju idu čizme iznad kolena. U beloj boji ne mora biti suknja, već i neki drugi komad, rolka ili džemper, a ostatak stajlinga vežite za crnu boju... I nećete pogrešiti!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie (@leasy_inparis)

 

  • Bordo i maslinasta

 

Sofisticirano i šik! Ponesite bordo haljinu sa crnim kaputom ili maslinastozelenu rolku i pantalone; ovo su zimske boje, a njihovim kombinovanjem dobićete topao stajling u bojama sezone koje se lako uklapaju i zajedno čine pravi spoj.

 

  • Metalik detalji

 

Ovo je kombinacija koju voli i Olivija Palermo. Dakle, metalik suknja, bluza ili top u nude boji, čizme i crni kaput... Sve je i klasično i elegantno i maksimalno trendi!

 

 

Bonus video

Kako je Maša Memedović od ćebeta napravila kaput

 

makonda-tracker