nabavite barem jedan

Kakvi se DŽEMPERI nose ove zime? 5 modela koji će izgledati SUPERTRENDI i uz najobičnije farmerice

0

Džemperi su mnogima omiljen komad na zimu, a iako su prilično ležerni, mogu izgledati šik i urbano.

Zimski dani pravo su vreme da zablistamo u trendi i toplim džemperima
Zimski dani pravo su vreme da zablistamo u trendi i toplim džemperimafoto: Xeniia X/Shutterstock

Bilo da volimo ili mrzimo zimu, jedno je sigurno: uživamo da nosimo tople i meke džempere kada su napolju hladni dani! Ovi komadi često umeju da budu sasvim neodoljivi, a ako birate pravi model za sebe, oni mogu da izgledaju potpuno šik i sa farmericama.

 

Oversized džemperi već nekoliko sezona zauzimaju primat u modnom svetu i osnovni su komad tokom hladnijih jesenjih i zimskih dana.

 

Možete da birate klasične boje ili modele i u tome nećete pogrešiti, ali kombinacija sa aktuelnim trendovima daće vašem stilu dašak urbanosti i svežine, a istovremeno će vam biti i toplo i udobno!

5 trendova za nošenje džempera ove zime

 

Hot pink

 

Ovo je jedna od najistaknutijih boja sezone, što je, zapravo, slučaj već nekoliko godina, ali i dalje se drži visoko među aktuelnim trendovima. Ne, ovakve nijanse nisu rezervisane samo za letnje mesece, već su apsolutne poželjne i u hladnijim zimskim danima.

 

 

Krop kardigani

 

Krop garderoba označava "kraće" modele topova, majica, džempera, pa i kardigana, koji su ove sezone must have, posebno u floralnim motivima. Oni su savršen spoj sa farmericama visokog struka.

 

Džemper-prsluk

 

Udoban, vuneni komad koji se može stilizovati na bezbroj načina definitivno je ova kombinacija džempera i prsluka. Samo jedna od mogućnosti kombinovanja jeste uz belu košulju, kožnu suknju i cipele s blok-petom ili čizmice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Academie (@lacademie_)

 

Boja senfa

 

Kada je u pitanju boja, boja senfa na džemperu uz omiljene helanke ili džins začiniće svaku kežual kombinaciju. Kako ističu modni stručnjaci, senfžuta (uz maslinastozelenu) jeste uvek boja koja se opire svim trendovima, a biće veoma poželjna ove zimske sezone.

 

 

Neobični motivi

 

Hrabri i neobični motivi koji donose šarenilo i boju vašem izgledu popularni su ove zime. Posebno se ističu krop džemperi kao model koji se uklapa s neobičnim motivima i šarama, a sveukupno dobija se pravi statement komad uz farmerice visokog struka.

 

Bonus video

KAKO SE NOSI ŠAL NA MODERAN NAČIN: Za dve sekunde možete da napravite i toplu kapuljaču

 

makonda-tracker